MİLLETVEKİLİ ÜNVER'DEN ESNAF ODALARI BİRLİĞİNE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili Avukat İsmail Atakan ÜNVER ile İl başkanı Mustafa Cem KAĞNICI 01.09.2020 Salı günü Saat:15.30'da Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine ziyarette bulundular. Ziyaret sırasında Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu başkanı Bayram UYSAL, başkan vekili Cemal ÖZBAY, yönetim kurulu üyeleri Şuayip DİK, Fatih ELİTOK ile Oda başkanları ve genel sekreterler hazır bulundular.

Toplantıda esnaf ve sanatkarlarımızın sıkıntıları, problemleri ve Covid-19 Pandemi sürecinde esnafımızın zararları ve geleceği hakkında bilgi alış-verişinde bulunuldu. Birlik başkanı Bayram UYSAL ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek “ Sayın milletvekilim, TBMM’de esnaflarımızın sorunlarını dile getirdiğiniz için şahsım ve tüm kurullarım ile esnafımız adına teşekkür ederiz. Zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. 6 aydır evine ekmek götüremeyen esnaflarımız var. Özellikle Öğrenci servisi işletmecileri, kahvehane işletmecileri zor durumda, Lokanta, Kafe, berber ve kuaförlerimiz de sıkıntı çekmekteler. Bu esnaflarımızın sorunlarının çözülmesi gerekir. Bizler üst kuruluşlarımıza, ilgili ve yetkili bakanlıklarımıza konuyu ilettik, TESK genel başkanı Bendevi PALANDÖKEN’de gerekli girişimleri sürdürüyor. İnşaallah olumlu neticeler alınır.”dedi.

 

Milletvekili İsmail Atakan ÜNVER’de “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 Corona virüsü varlığını sürdürmeye, can almaya, esnaf ve sanatkarlarımızı da sıkıntıya sokmaya devam etmektedir. Ben sizlerle bir araya gelmekten, sıkıntılarınızı TBMM’de dile getirmekten memnunum. Sorunlarınızı dile getiriyoruz, yetkili makamlara iletiyoruz, karar merciinde olanların da sorunlarınıza duyarlılık göstererek çözüm bulmalarını ümit ediyoruz.”dedi. CHP il başkanı Mustafa Cem KAĞNICI’da yaptığı konuşmada “Covid-19 Pandemisinde ülkemizde 2. Dalgaya doğru gidiş var. İlimizde de vakalar hızla ilerliyor. Kesin acil çözümler getirilmeli. Bu durumdan esnaf ve sanatkarlarımız da büyük sıkıntı yaşamaktadır. Bizler esnafımızın sıkıntılarını biliyor ve sayın milletvekilimiz başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlara iletiyoruz. Bizi misafir etmenizden dolayı hepinize teşekkür ediyoruz.”dedi.

karaman esnaf odaları birliği karaman esnaf odası telefon