MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER KARAMAN'DA HAREKETE GEÇİYOR

Yeniden Refah Partisi'nin Karaman Belediye Başkan adayı Durdu Elif Çeliktaş, beraberindeki parti yönetimiyle birlikte Tekmersan, kömürcüler Sitesi ve küçük sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

Çeliktaş, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, yerel seçimlerde Karamanlı hemşerilerinden destek istediklerini belirtti. Her alanda etkili çalışmalar yapacaklarını söyleyen Çeliktaş, "Aziz Milletimizin hizmetinde olacak, vatandaşlarımızın tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz. Hiçbir sorunu sümen altı etmeyeceğiz" dedi.

Esnaf ziyaretinde konuşan Çeliktaş, yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak, "31 Mart günü Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de yerel seçimler yapılacak. Bu seçimlerle ilgili diğer adaylar da sizden destek isteyecekler. Ancak bizim de onlara söyleyecek sözlerimiz var. Yıllardan beridir bu memleketi sizler idare ediyorsunuz. Yapamadıklarını şimdi hangi gerekçeyle yapacaklarını söylüyorlar. Göreceksiniz ki 'Yeniden Refah Partisi olmazsa biz kazanacağız'" şeklinde konuştu.

Çeliktaş ayrıca, Milli Görüş belediyelerinin artık ülkeye hizmet etmek için ayağa kalktığını ifade ederek, "Biz, Milli Görüş'ün önceki hizmetlerini halkın ayağına kadar götüreceğiz. Erbakan Hoca'nın bu memlekete getirdiği hizmetlerin devamını sağlayacağız" diye ekledi.

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Merkez Belediyesi başta olmak üzere, bütün ilçe ve beldelerde adaylarıyla zaferlerini kutlamayı hedefliyor. Çeliktaş, projelerini halkla birlikte hayata geçirerek, REFAH belediyelerinin geçmişteki efsane hizmetlerini referans alacaklarını belirtti ve kazanmaları halinde sahaya inerek çalışmalara imza atacaklarını ifade etti.














karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber - son dakika trafik kazası karaman haber ajans