JCI Bodrum Yeni Yönetiminden Kocadon'a ziyaret

Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Bodrum Şubesi'nin yeni yönetim kurulu üyeleri, Başkan Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete JCI Bodrum Şube Başkanı...

Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Bodrum Şubesi’nin yeni yönetim kurulu üyeleri, Başkan Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete JCI Bodrum Şube Başkanı Alper Oymak, Geçmiş Dönem Başkanı Ozan Vurucular, JCI Türkiye 2017 Liderler Zirvesi Direktörü ve Bodrum Şube Sekreteri Seher Vurucular ile JCI Bodrum Yönetim Kurulu Üyeleri Oytun Ateş ve Ali Mutlu Köse katıldı.

Ziyarette JCI Derneği Bodrum Şube Başkanı Alper Oymak, 31 Mart - 2 Nisan 2017 tarihleri arasında Bodrum’da düzenlenecek olan JCI Türkiye Liderler Zirvesi 2017 organizasyonuna Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u davet etti. Oymak ayrıca önceki dönemlerde, JCI Derneği Bodrum Şubesi, Bodrum Sağlık Vakfı ve Bodrum Belediyesi’nin işbirliğiyle Bodrum’un Bitez sahilinde kurulan özgür plajın sürdürülebilir olabilmesi için JCI olarak desteklerinin süreceğini belirtti. Bugüne kadar derneğin çalışmalarına verdiği destekler için de Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da, gençlerin projelerine destek vermekten mutluluk duyduğunu ifade ederek yönetime, çalışmalarında başarılar diledi.