Vali Civelek Başkanlığında Batı Akdeniz Havza Yönetimi Heyet Toplantısı Yapıldı

Batı Akdeniz Havza Yönetimi Heyeti 2019 yılı ilk toplantısı Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Vali Özer Türk Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Batı Akdeniz Havza Yönetimi Eylem Planı kapsamında ilgili kurum ve kuruluşların gerçekleştirdiği çalışmaların değerlendirildiği toplantıya Vali Civelek’in yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, DSİ 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, DSİ 213. Şube Müdürü Mehmet İskender, Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Ş. Fırat Erkal, Çevre ve Şehircilik Müdür Vekili Veysel Güner, Muğla, Antalya, Denizli ve Burdur illerinin heyet üyeleri katıldı.
 
Toplantının açılışında konuşan Vali Civelek, su kaynaklarının akılcı ve sürdürülebilir kullanılması için suyun havza ölçeğinde planlanması ve yönetilmesi konusunda ilgili kurumlarca önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini belirtti.
 
Toplantının devamında bölge ve kurum müdürleri toplantı gündeminde yer alan Batı Akdeniz Koruma Eylem Planı ile ilgili yapılan çalışmalarla ilgili sunum yaptı.
 
Batı Akdeniz Havza Yönetimi Heyeti Toplantısı, ilgili kurum ve kuruluşlarının 2018 yılı çalışmalarının değerlendirilmesi ile devam etti.