VALİ GÜNDÜZÖZ AŞİRETLERİN ÖNDE GELENLERİYLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Valimiz Doç. Dr. İlker Gündüzöz, aşiretlerin önde gelenleriyle akşam saatlerinde yemekli bir toplantı gerçekleştirdi. Sayın Valimizin eşleri Meşide Hanımefendi de aşiret liderlerinin eş ve annelerini ağırladı.

Muş Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda Sayın Valimize, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Baykal eşlik etti.
 
Toplantıda, aşiretlerin önde gelenleriyle sohbet eden Vali Gündüzöz; İl merkezi ve ilçelerimizden davetimize icabet eden sizlere hoş geldiniz diyorum.
 
Bu toplantılarımızla hem sizlerle tanışmak istedik hem de bir araya gelelim dedik.  Her şeyden önce bir memleketin daha ilerlere gitmesi orada huzur olmasına bağlı. Eğer huzur yoksa zaten anlamı yok.  Çünkü bu memlekette birileri bir şeyleri karıştırmak istemişler ve hala da istiyorlar.  Önemli olan huzuru birlikte yakalamak,  kardeş kardeş memleketi bir noktaya getirmek. 
 
Bu konuda da hepimize büyük görev düşüyor. Herkesten çok tabii bu sorumluluk bize ait. Ama güzel söz, tatlı dil iletişimi, muhabbeti, kardeşliği artırır.
 
Ben bu toplantıları geleneksel hale getirmek istiyorum. Eşim, hanımefendilerle birlikte hanım kardeşlerimizle bir aradalar. Dolayısıyla onlar da kaynaşsınlar istedim. Bu toplantının hülasa maksadı bundan ibaret. Zaman zaman bir araya geleceğiz ve fikir alış-verişinde bulunacağız. Bu memleket hepimizin, elbirliğiyle bir yerlere geleceğiz.
 
Ben bu duygu ve düşüncelerle sizlere tekrar hoş geldiniz diyorum. Sağolun, kırmadınız ve davetimize icabet ettiniz. ”Dedi.
 
Toplantı, aşiretlerin önde gelenlerinin görüş ve önerilerinin dinlenmesinin ardından sona erdi.