YENİ YILDA GÖREVİ BAŞINDA OLAN EMNİYET VE JANDARMA PERSONELİNİN SAYIN VALİMİZ YENİ YILINI KUTLADI

Valimiz Doç. Dr. İlker Gündüzöz, 7/24 görev yapan ve yeni yılda da görevi başında olan emniyet ve jandarma personelinin yeni yılını kutladı.

Görevi başındaki emniyet ve jandarma personelinin yeni yılını kutlayan Vali Gündüzöz’e, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ve İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Baykal eşlik etti.
 
Sayın Valimiz ilk olarak, Hürriyet Polis Merkezi Amirliği ile başladığı ziyaretlerine Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Polis Özel Harekât Şube Müdürlüğü ziyaretleri ile devam etti.
 
Uygulama noktalarında görev yapan emniyet personellinin de yeni yılını tebrik eden Valimiz Doç. Dr. İlker Gündüzöz, emniyet personelinin yanı sıra jandarma personelinin de yeni yılını kutladı. İl Jandarma Komutanlığı’na geçen Vali Gündüzöz burada Jandarma Komando Özel Harekât Tabur Komutanlığında görev personel ile de bir araya geldi.
 
Ziyaretleri esnasında Vali Gündüzöz; “İnşallah, bu yeni yıl tüm İslam âlemine, milletimize ve ailemizle birlikte şahsımıza hayırlara vesile olur.
 
Kutsal bir görev yapıyorsunuz, insanlar evlerinde aileleriyle birlikte sıcak ortamda şimdi oturup televizyonlarını izlerken, kendi çocuklarıyla eğlenirken ya da sohbet ederken, sizler vatan için, insanlarımızın huzuru için görevdesiniz. Bu çok önemli ve hayırlı bir iş. Bunun bu Dünya’da da karşılığı var. Ama esas karşılığı Allah-ü Teâla’nın yanında ebedi Dünya’da. Onun için sizleri tebrik ediyorum, alınlarınızdan öpüyorum ve Allah’a emanet ediyorum.
 
Yeni yılın ülkemizle birlikte size ve ailenize mutluluklar, hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hepiniz sağolun. İyi ki varsınız”dedi.