Mustafa Bayır, Medya Basın Federasyonu'nu Ziyaret Etti: Karaman İçin Vizyonunu Paylaştı

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Bayır, Karaman'da gerçekleştirdiği önemli bir ziyarette Medya Basın Federasyonu yöneticileriyle bir araya geldi. Ziyaret kapsamında, Bayır, Karaman için planladığı projeleri ve şehre dair hedeflerini dile getirdi.

Mustafa Bayır, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Karaman'ın kendisi için bir yuva olduğunu belirterek, şehri daha yaşanabilir ve gelişmiş bir hale getirmeyi amaçladığını söyledi. Bayır, "Karaman bizim yuvamız, nasıl evlerimizin güzel olmasını istiyorsak, Karaman'ımızı da o şekilde düşünüp daha güzel bir Karaman haline getirmemiz gerekmektedir. Karaman'ın ulaşımından tutun, şehirleşmesine kadar farklı farklı projelerimiz vardır" dedi.

40 yıllık siyasi geçmişine vurgu yapan Bayır, bu süreçte herkesin hakkaniyet çerçevesinde temsilcisi olmaya çalıştığını ifade etti. Genel merkezin kendisini aday olarak belirlemesi ve Karamanlı hemşerilerin de destek vermesi halinde, şehri en iyi şekilde yönetmeyi amaçladığını belirtti. Bayır, "Çünkü bu şehir bizim, bizim başka gidecek yerimiz yok" şeklinde konuştu.

Medya Basın Federasyonu yönetimi de ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Bayır'a başarılar diledi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi. Mustafa Bayır'ın Karaman için öne çıkan projeleri ve adaylık süreci, şehirdeki gelişmeleri yakından takip edenler tarafından merakla bekleniyor.

karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber vefat edenler karaman haber ajansı