MUSTAFA BÖYÜKPARMAKSIZ: AYRANCI İÇİN 15 DEV PROJENİN İLK 5'İ AÇIKLANDI

Yeniden Refah Partisi Ayrancı Belediye Başkan Adayı Mustafa Böyükparmaksız, seçim vaadi olarak belirlediği 15 dev projesinin ilk 5'ini açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Ayrancı Belediye Başkan Adayı Mustafa Böyükparmaksız, seçim vaadi olarak belirlediği 15 dev projesinin ilk 5'ini açıkladı. Aday, yapmış olduğu basın açıklamasında halkına hitap ederken, Ayrancı'nın geleceği için vizyoner ve etkileyici projelerle hizmet etmeyi amaçladığını vurguladı.

Aday Böyükparmaksız, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Yeniden Refah Partisi Ayrancı Belediye Başkan Adayı olarak yegane hedefim ilçeme ve halkıma hizmet etmektir. Kaybedecek bir 5 yılımız daha yok. Popülist yaklaşımları reddediyor, gerçekçi ve sonuç odaklı bir siyaset izleyeceğim."

Ayrancı'nın potansiyelini değerlendiren Böyükparmaksız, devletin büyüklüğü ve imkanlarını vurgulayarak, "Karaman'ın Ermenek ilçesine doğalgaz ulaştırılabiliyorsa, Ayrancı'nın neden bugüne kadar eksik kaldığını sorguluyorum." dedi.

Açıklamalarında halkının sorunlarına odaklanan aday, özellikle su kaynaklarının israf edilmesi konusuna dikkat çekti. Hışılayık sularının boşa harcanmasına karşı çıkan Böyükparmaksız, kapalı sulama sistemleri üzerinde durarak, verimli ovaların suya hasret beklemesine anlam veremediğini belirtti.

Ayrancı'nın acil çözüme ihtiyaç duyan sorunlarına vurgu yapan aday, şunları söyledi: "Kim oy uğruna Ayrancı'ya hizmeti geciktiriyorsa iki elim iki yakasındadır. Ayrancı'nın ve Ayrancı halkının bir 5 yıl daha tahammül edecek gücü kalmamıştır."

Adayın açıkladığı ilk 5 proje şu şekilde:

Ayrancı Belediyesi Kapalı Çarşı ve Pazar: 150 adet sergi alanı ile modern kapalı pazarın hayata geçirileceği projede, işyerleri, kafeteryalar, konfeksiyon, sarraf, bijuteri, banka şubesi ve belediye tanzim satış yerinden oluşan 50 adet dükkân yer alacak.

Ayrancı Belediyesi Spor Kompleksi: İlçede sporun yeniden canlanması için kapalı ve açık futbol sahası, voleybol, basketbol, atletizm sahaları, tenis sahaları, kapalı jimnastik salonları gibi birçok branşı içeren spor kompleksi inşa edilecek.

Ayrancı Belediyesi Konferans ve Düğün Salonu: Modern düğün, konferans ve nikah salonu içinde tiyatro salonu bulunan kompleks, 1500 kişilik kapalı düğün ve konferans salonu ile ilçeye çağdaş bir etkinlik alanı kazandıracak.

Ayrancı Belediyesi İmalat ve Gıda Sanayi İhtisas Bölgesi: İlçenin ekonomik kalkınmasını desteklemek amacıyla 300, 500, 750 m2'lik alanlardan oluşan sanayi bölgesi kurularak, yatırımcılara teşvikler sunulacak.

Ayrancı Belediyesi Toplu Konut Alanı: İlçe genelinde konut sorununa çözüm getirmek amacıyla 2+1 ve 3+1 olmak üzere en fazla 5 katlı, depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek.

Aday, projeleriyle ilgili olarak, "Yüreğinde Ayrancı sevdası olmayanın, ne halkımızın gönlünde ne de Ayrancı'nın sokaklarında yeri yoktur. Tüm halkımıza sesleniyorum, şimdi Ayrancı için kolları sıvama zamanıdır. Ya şimdi ya da hiçbir zaman." dedi.




















karaman haber karaman habercisi karaman haber kgrt karaman haber vefat edenler karaman haber - son dakika