MÜSTAKİL KONUTLAR..

Konutların müstakil tek katlı ve 2+1 planında tasarlandığı öğrenildi.

KARAMAN’DA PATRONLAR 2+1’E RAĞBET ETTİ

KARAMAN’DA BAZI İŞ ADAMLARI VE STK BAŞKANLARI TOKİ’DEN KONUT BAŞVURU YAPTI

Aralarında fabrikatör ve çocukları ile çeşitli STK’larda görev almış tanınmış simalarının yer aldığı çoklu liste bir hayli kalabalık.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, yaklaşık bedeli 70 milyonu bulan Karaman İli Bölükyazı Köyü 265 konut için başvurularını topladı.

24 Kasım 2020 tarihinde ihalesi tamamlanan 265 toplu konut için geri sayım başladı. Karaman’da TOKİ eli ile yapılan ilk 5 etaplık projelerde 4 binin üzerinden vatandaş konut sahibi olurken, halen 6 ve 7.Toki inşaatlarında da sona gelindi.

Bugüne kadar merkez yatırımların yanı sıra Sarıveliler, Ermenek, Ayrancı, Başyayla ve Yeşildere ve Sudurağı’nda yapılan Tarım köy konutları da TOKİ marifeti ile sahiplerini buldu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı son olarak Karaman İli Bölükyazı mevkisinde Konya yolu üzerinde projelendirilen 265 konut için başvurularını tamamladı.

Alınan başvurular arasında Karaman’da yüksel gelir düzeyi olanların rağbet ettiği gözlendi. Aralarında fabrika sahibi, iş adamı, STK ve çeşitli kurumlarda görev almış bazı oda başkanlarının da yer aldığı başvuru listesi ile Tarımköy konutları benzerinde inşa edilmesi beklenen konutlar kentin ilgi odağı oldu.

Yapılacak konutların cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi dahilinde müstakil tek katlı ve 2+1 planında tasarlandığı öğrenildi.

Konutların 765 Bin TL bedelle satışa sunulduğu bilgi edinildi.

İŞTE O LİSTE..

https://www.toki.gov.tr/satis/tr/duyuru-detay/karaman-ili-merkez-ilcesi-bolukyazi-koyu-265-adet-konut-201291031-220406031757685/basvuru-listesi





 


TOKİ Bölükyazı Konut Karaman Haber Gündem