NetWork yeni sezon ürünleriyle ön planda

NetWork, şehrin dokusu ve ikonik mimarisinin yansıdığı şehirli ve dinamik kesimin stil kodlarını hibrit stile uygun bir şekilde bir araya getiriyor

NetWork, şehrin dokusu ve ikonik mimarisinin yansıdığı şehirli ve dinamik kesimin stil kodlarını hibrit stile uygun bir şekilde bir araya getiriyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, NetWork'ün yüksek kalite ve zamansız tasarımlara verdiği önem, deride de sezonun en çekici parçaları arasında kendini net şekilde gösteriyor.

NetWork modern tasarımlarıyla olduğu kadar taba, siyah ve zümrüt yeşili renkleriyle de keskin bir görünüme sahip. Deri tasarımların yanı sıra, trençkot, mont, ceket ve pantolonlar ile farklı kombinleri gündüzden geceye taşımaya olanak sağlıyor.

NetWork 2023-2024 Sonbahar-Kış Koleksiyonuyla bu sezon beyazın gücü hissediliyor. Yeni sezonda yer alan ceket-pantolon beyaz takımlar, yanı sıra gömlek ve trikolar, beyazı sezonun en önemli rengi ilan ediyor.

NetWork'ün, yeni sezonunda öne çıkardığı taş rengi, gabardin takımlar, takımları farklı kombinlemeye uygun bomber montlar, oversize desenli gömlekler, desenli etek ve bluzlarla ön plana çıkıyor.

NetWork'ün sonbahar-kış koleksiyonunda bordonun yanı sıra son yılların en vazgeçilmez renkleri lacivert ve kobalt rengi de gündüzden geceye kullanılabilecek tasarımlarla gardıroplardaki yerini alıyor.

Her stilin tamamlayıcısı aksesuarlar; bu sezonda modern formlarda öne çıkıyor. İpek dokuların şık şapkaların yanı sıra, kolye, küpe, bilezik ve yüzükler de minimalist tavrı iddialı bir şekilde yansıtılmasına olanak sağlıyor.

Mevsim geçişinde, elbiseler ve şortlar ile en çok tercih edilen kısa deri ve süet botlar sezonun gözdeleri arasında yerini alıyor. Topuklu loaferlar ofis stilini tamamlarken, deri sneakerlar ise günün her anında konfor ve şıklığı bir arada sunuyor.


AA