Nevşehir'de Türk Halk müziği konseri büyük beğeni topladı

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Türk Halk Müziği Topluluğunun konseri ile halk oyunları ekibinin gösterisi vatandaşların büyük beğenisini kazandı.Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Türk Halk Müziği...

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Türk Halk Müziği Topluluğunun konseri ile halk oyunları ekibinin gösterisi vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen Türk Halk Müziği konseri ve halk oyunları gösterisi öncesinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver kısa bir selamlama konuşması yaptı. Ünver konuşmasında bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek vatandaşlara hoşça vakit geçirmeleri temennisinde bulundu.

Etkinlikte çalışmalarını Mehmet İzci nezaretinde sürdüren Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekibi, Nevşehir yöresine ait halk oyunları gösterisi sundu.

Daha sonra Şef Mehmet İzci yönetiminde Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Türk Müziği Topluluğu vatandaşlara unutamayacakları türkü dolu dakikalar yaşattı.