Yenileme ve yeni hat döşeme çalışmaları devam ediyor

Niğde - Niğde Belediyesi şehir genelindeki su ve kanalizasyon şebekelerinde başlattığı yenileme ve yeni hat döşeme çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam ediyor.

Bu kapsamda İlhanlı Mahallesi, Kayardı Mevkii ve Selçuk Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanlarında kanalizasyon ve su hattı döşeme çalışması yapılıyor.

Sağlıklı su ve kanalizasyon hatlarıyla vatandaşın daha yaşanabilir bir şehirde yaşaması için çalışan Niğde Belediyesi kent genelindeki ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Niğde Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler İlhanlı Mahallesi, Selçuk Mahallesi ve Kayardı Mevkii’ndeki yeni yerleşim alanlarına su ve kanalizasyon hatları çekiyor.

Şehrin muhtelif noktalarındaki altyapı sorunlarına müdahale edildiğini belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ‘’ Gün geçtikçe büyüyen, değişen ve gelişen şehrimizde yeni yerleşim alanları oluşuyor. Oluşan yeni yerleşim alanları da altyapı ihtiyacını beraberinde getiriyor. Bizde bu kapsamda mahallenin içme su ve kanalizasyon hattı ihtiyacını karşılamak için yeni hatlar döşüyoruz’’ dedi.