Nihal ve Bahar Candan'ın akademisyen babası Hakan Candan kimdir, nereli, kaç yaşında? Bahar Candan babası kimdir? Hakan Candan serveti...

Ünlü moda programı sunucuları Bahar ve Nihal Candan kardeşler, son dönemde gündemde önemli bir iddia ile yer alıyor. İddialara göre, Bahar ve Nihal Candan, Sazan Sarmalı yöntemiyle çok sayıda kişiyi dolandıran bir suç örgütünün üyeleri olarak suçlanıyorlar. Bu iddiaların ardından ünlü kardeşlerin ailesi merak konusu oldu. Peki, Bahar Candan'ın babası kimdir, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler..

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla gözaltına alınıp tutuklanması, Türkiye gündeminin önemli bir konusu haline geldi. Bu olayın yankıları sürerken, dikkatler Polat çifti gibi sosyal medya üzerinde hızla zenginleşen ve gelir kaynakları net olarak bilinmeyen kişilere çevrildi. Candan kardeşler hakkında, bir dolandırıcılık örgütünün mensubu hatta gizli kasası oldukları gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu. Bu durumun ardından ünlü kardeşler ve ailesi hakkında araştırmalar hızlandı. Peki, Bahar Candan babası kimdir? İşte detaylar...

HAKAN CANDAN KİMDİR?

Moda programı ile tanınan ve sosyal medyada gündem olan Nihal Candan ve Bahar Candan'ın babası akademisyendir. Kendisi de bir Hukuk öğrencisi olan Bahar Candan'ın babası yardımcı doçenttir. Doç. Dr. Hakan Candan, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitinde  Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi dersleri veriyor.

Hakan Candan'ın Bahar Candan dışında Nihal Candan ve Su Candan isminde 2 kızı daha vardır.

BAHAR-NİHAL CANDAN İÇİN SUÇ DUYURUSU!

Ünlü moda programı sunucuları Bahar ve Nihal Candan kardeşler, milyonluk vurgun iddiasıyla sarsıldı. İddialara göre, Sazan Sarmalı yöntemiyle suç örgütüne katılan kardeşlerin milyonlarca lira vurgun yaptığı iddia edildi. Suç duyurusunda Bahar ve Nihal Candan'ın örgütün gizli kasaları olduğunu ileri sürüldü.

 

Kaynak:Takvim.com.tr

hakan candan Bahar Candan Kimdir nihal candan