Nizam Tavukçuluk, 19'uncu yılında 19'uncu Şubesini Açıyor

Karamanda beyaz et sektörünün önde gelen firması Nizam Tavukçuluk, 19'uncu yılında 19'uncu şubesini Öğretmen Evi Kavşağı şubesi olarak Karaman'a kazandırıyor.

Gıda güvenliği ile ilgili her türlü yasal mevzuata uyarak tüketici sağlığını ve güvenliğinin en üst seviyede korunması ilkesini benimseyen Nizam Tavukçuluk aynı zamanda müşterilerden gelen her türlü görüş, istek ve öneriler doğrultusunda süreçleri sürekli iyileştirerek ve müşterilerin uzun soluklu iletişim kurmalarını sağlıyor. 
19. Yılında 19. Şubesini açacak olan Nizam Tavukçuluk’ta beyaz et olmak üzere peynirden kaymağa yumurtadan tereyağına çeşitli ürünleri organik bir şekilde satışa sunuyor.  Temizliği, kalitesi, güvenilirliğiyle adından en çok bahsettiren Nizam Tavukçuluk, açılışa özel uygun fiyatlarla hizmet vermeye devam ediyor. Covid 19 kuralları doğrultusunda yapılacak olan 19. Şubenin açılışına tüm Karaman halkı davetlidir. 
%100 yerli ve milli sermayeli bir marka olarak tüm Karaman’ın ilgi ve sevgisini arkalarına aldıklarını ifade eden Ahmet Sonkur, ''Nizam Tavukçuluk olarak 19. Şubemizi 13 Kasım Cuma günü Öğretmen Evi kavşağında açıyoruz. Açılışa özel indirimlerimiz olacak. Bütün Karaman halkımız davetlidir” dedi.