NİZAM TAVUKÇULUK KENTTE LEZZET DURAĞINI ARTIRDI

Şehrin tavuk ürünlerinde adeta marka satış noktası haline gelen ve tavuk denilince akla Nizam gelen firma, Karaman'da şube sayısını 20'ye çıkardı.

Karaman’da yıllardır hizmet veren ve işletmeciliğini Ahmet Sonkur’un yaptığı Nizam Tavukçuluk Firması yeni şubesi ile de kentte lezzet satış duraklarını artırdı.

Geçtiğimiz hafta ortasında kentte eski Üçaş Market karşısı, Zembilli Kuran Kursu yanında hizmete giren Nizam Tavukçuluk 20. Şubesinin açılış merasimine protokol üyeleri ve çeşitli davetliler ile vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi tasavvuf müziği eşliğinde Semazen gösterilerinin yapıldığı; piliç, yumurta ve et ürünlerinin teşhir edildiği satış şubesinde davetlilere çeşitli ikramlarda yapıldı. Ayrıca peynirinden kaymağına, yumurtasından tereyağına kadar çeşitli organik ürünler ilk günden de vatandaşlardan rağbet gördü.

Dualar eşliğinde yapılan açılış sonrası uzun yıllar Karaman’da sektörün temsilcilerinden biri olan Nizam Tavukçuluk Firması sahibi Ahmet Sonkur, “Allah utandırmasın, işimiz hizmet, misyonumuz sağlık ve lezzet.”diyerek yıllardır firmalarına ve ürünlerine güven duyan Karaman halkına da teşekkür etti.
 

karaman karaman haber karaman nizam tavukçuluk nizam tavukçuluk