Ödüllü proje Eco Love Fest "iyi yaşam tutkunlarını" ağırladı

Zorlu Center'ın ilkini 2021'de düzenlediği, iyi yaşam tutkunları ve değişim yaratanları bir araya getiren Eco Love Fest'in üçüncüsü gerçekleştirildi

Zorlu Center'ın ilkini 2021'de düzenlediği, iyi yaşam tutkunları ve değişim yaratanları bir araya getiren Eco Love Fest'in üçüncüsü gerçekleştirildi.

Zorlu Center'dan yapılan açıklamaya göre, kendi sektöründe ilk ve en kapsamlı sürdürülebilirlik festivali olma özelliği taşıyan Eco Love Fest, geçen yıl ulusal ve uluslararası platformlardan 6 farklı ödül aldı.

Bu kapsamda Zorlu Center, iyi yaşam tutkunları ve değişim yaratanları bir araya getiren Eco Love Fest'in üçüncüsünü 20-24 Eylül tarihleri arasında düzenledi.

Türkiye'deki alışveriş merkezleri içerisinde hayata geçirilen ilk ve en kapsamlı sürdürülebilirlik festivali olma özelliğini taşıyan Eco Love Fest, bu yıl da ziyaretçilerini, dünyaya saygılı markaların yer aldığı açık havada, alışveriş keyfinin yanı sıra alanında uzman isimlerin konuşmacı olarak katıldığı sürdürülebilirlik söyleşileri, çocuklar ve yetişkinler için ekolojik atölyelerin yer aldığı zengin bir içerikle karşıladı. Festival, misafirlerine keyifli ve bir o kadar farkındalık oluşturan deneyimler sunmayı sürdürdü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Zorlu Gayrimenkul Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Dr. Nur Ziyaoğlu Aytekin, sürdürülebilirlik yaklaşımını Akıllı Hayat 2030 stratejileri doğrultusunda somut projelere ve deneyim odaklı etkinliklere dönüştürdüklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Zorlu Center da Zorlu Grubu'nun Akıllı Hayat 2030 stratejisi doğrultusunda yıllardır daha adil, daha sürdürülebilir bir yaşam ve daha iyi bir gelecek için çalışıyoruz. Global trendler doğrultusunda, teknoloji ve inovasyonla şekillenen kritik alanlardaki faaliyetlerimizle ülkemiz ve insanımız için değer yaratan işlere imza atıyoruz. Atık yönetiminden yüzde yüz yenilenebilir enerji kullanımına, daha verimli su ve enerji tüketimi sağlayan akıllı sistemlerden sürdürülebilirlik konusunda farkındalık yaratan etkinliklere kadar uzanan 360 derecelik bir yaklaşımla projeler hayata geçiriyoruz."


AA