Pazartesi Pazarı'na yeni yüz

Altınordu Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis toplantısını gerçekleştirildi. Altınordu Belediyesi Meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Engin Tekintaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, CHP ve MHP'li meclis üyeleri...

Altınordu Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis toplantısını gerçekleştirildi. Altınordu Belediyesi Meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Engin Tekintaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyeleri katıldı.

Gerçekleştirilen meclis toplantısında, meclis üyelerine yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Başkan Engin Tekintaş, Bucak Mahallesi’nde bulunan ve kullanıma uygun olmayan Pazartesi Pazarı’nın yıkılarak yeni bir proje ile kısa zaman için de milletin hizmetine sunulacağını söyledi. Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “İlçemizin en büyük mahallelerinden olan Bucak Mahallesi’nde bulunan pazartesi pazarını yeni bir proje ile mahallemize yakışır hale getireceğiz. Şu an sadece pazar esnaflarımızın kullandığı bu alan yeni projemiz ile hem mahalleye yeni bir değer katacak, hem de yeni iş sahaları açılmış olacak. Yeni yapacağımız projede, pazar esnafımız dahil olmak üzere, düğün salonları, toplantı salonu, iş yerleri, iki katlı yer altında otopark, kafeteryalar, mahalle muhtarlığı olacak. Bunlar haricinde bu alan hem mahallemize yakışır bir düzenleme ile park ve gezi alanı olacak” dedi.

Yapılacak yeni proje ile hiçbir esnafın mağdur olamayacağını sözlerine ekleyen Başkan Engin Tekintaş, “Bucak Mahallesi’nde yapacağımız çok amaçlı yeni tesis için önceliğimiz bu alanda faaliyet gösteren esnaf kardeşlerimiz mağdur etmemek olacak. Öncelikle yapacağımız yeni projemizi esnaflarımız ile paylaşacağız. Onlara buraya yapacağımız yeni tesisi anlatacağız. Yapacağımız bu projede kimseyi mağdur olmayacak. Geçmişte yapılan bir yanlışı biz düzelterek milletimize ve ilçemize yakışır bir modern yapıyı ilçemize kazandırmak. İnanıyorum ki bu proje hayata geçtiğinde geçmişte ne kadar büyük bir yanlış yapıldığının herkes farkına varmış olacaktır” diye konuştu.