Valimiz Sayin Seddar Yavuz, Halk Günü Toplantılarını Sürdürüyor

Vali Seddar Yavuz, sorun, sıkıntı, şikâyet, ihtiyaç ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği 'Halk Günü' toplantılarına bugün de sürdürdü.

Valilik toplantı salonunda yapılan “Halk Günü” toplantısının başlangıcında bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, “Dün gerçekleştirdiğimiz halk günü toplantımızda 103 vatandaşımızı dinleme fırsatımız oldu. Bugün de 100’e yakın vatandaşımızın bu salonda olduğunu görüyorum. Burada bulunan kurum müdürlerimizle birlikte sizleri olabildiğince dinlemeye, dertlerinize çare bulmaya, sorunlarınızı çözmeye çalışacağız. Ancak, bazı vatandaşlarımız yaşadıkları ilçelerde sorunları çözülebilecekken buraya kadar geldiğini görüyorum. Bundan üzüntü duyuyorum. Çünkü, basit konular için Aybastı’dan, Korgan’dan Mesudiye’den kalkıp buraya kadar gelmenize gerek yok. Bu sizler için de bir külfet oluşturuyor. İlçenizde çözülemeyen sorunlarınız, sıkıntılarınız için buraya gelirseniz sizler için de iyi olur” diye konuştu. 
 
Toplantıya katılan 95 vatandaşın sorun, şikâyet ve taleplerini tek tek dinleyen Vali Seddar Yavuz, kendisine iletilen konuları not aldı. Toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine de talimatlar veren Vali Yavuz, vatandaşların ilettiği sorun, şikayet ve taleplerine çözüm bulunmasını istedi.
 
Valilik toplantı salonunda düzenlenen “Halk Günü” toplantısında, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gencer Bayram, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mehmet Balcı ile bazı kurum müdürleri de hazır bulundu.