OSB'DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA JEST

Karaman Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren çeşitli gıda firmalarından Karaman'da görev yapan sağlık çalışanlarına bisküvi kek çikolata ve benzeri aperatif ürünlerinden oluşan gıda ürünleri hediye edildi.

KARAMAN'DA GIDA FİRMALARINDAN TATLI İKRAM

Karaman Devlet Hastanesi önünde bir kamyon ürünlerden oluşan gıda ürünleri sağlık çalışanlarına teslim edildi.

Düzenlenen bu anlamlı programa Karaman OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Esat Şen, Ahmet Kapar ve Hastane Başhekimi Ahmet Yılmaz hazır katıldı.

Hastane Başhekimi Ahmet Yılmaz, sağlık çalışanlarına gösterilen bu jest ve ilgiden dolayı OSB Yönetimi ve firmalara katkılarından dolayı teşekkür etti. 

Her şeyin başının sağlık olduğuna dikkat çeken OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın da, sağlık ve eğitimin hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu hatırlatarak getiğimiz haftalarda OSB olarak çocuklara yapılan tablet  yardımlarının ardından sağlık çalışanlarının da moral ve motivasyonuna katkı sağlayacak etkinliklerde yer almakta  dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. Başkan Boynukalın;

"Geçtiğimiz bu zorlu süreçte en büyük yük, sağlık çalışanlarımızın omzunda oldu. Büyük bir özveri ve kahramanlıkla mücadele eden, gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm sağlık kademesinde bulunan doktor, hemşire, sağlık memurları olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum.
İş dünyası olarak sağlık çalışanlarımızın her zaman yanında olduğumuzu, kendilerine şükran borcu olduğumuzu özellikle belirtir, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

Tüm müslüman aleminin Mevlit Kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim."dedi.

 









osb firma karaman haber hastane gıda