OSB SAHALARI AĞAÇLANDIRILDI

Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı,

KARAMAN OSB’DE ON BİNLERCE FİDAN, TOPRAKLA BULUŞTU

Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, ülkemizde 2020 yılında süregelen Milli Ağaçlandırma Seferberliği kapsamında OSB’nin yeşil alanla donatılması adına anlamlı çalışmalarda yer aldı.

Yıl içerisinde “Geleceğe Nefes” kampanyasına da destek veren Karaman Organize Sanayi Bölgesinde, 3 bin iğde fidanı, 8 bin adet sedir fidanı, 10 bin adet çam fidanı, bin adet Akçaağaç, bin adet Dişbudak fidanı, 10 bin adet mavi selvi fidanı, 100 bin adet lavanta, 15 bin adet ateş dikeni ve 5 bin adet ardıç fidanları ile bunun yanı sıra sanayicilere de 60 bin fidan dağıtımı yapılarak fidanlar OSB’nin çeşitli sahalarında toprakla buluştu. 

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın temiz hava soluması için bu anlamlı kampanyalarda yer almaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın; “Fidanlar büyüyecek, geleceğimize umut getirecek."diyerek;

“Fidan temiz hava teneffüs etmemizi sağlayan doğanın en güzel nesnesidir. Fidan ve yetişen ağaçlar sayesinde havamız temiz olacak. Çocuklarımız temiz hava soluyacak. Fidan sudur, fidan çektiği yağmurlarla toprağımıza su sağlayan nesnedir. Bu su sayesinde topraklarımız bereketlenir, verimli hale gelir. Karaman Organize Bölgesine diktiğimiz fidanlar büyüyecek, geleceğimize umut getirecek. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız."dedi. 

 








osb fidan toprak karaman haber ağaçlandırma