OSB YÖNETİM KURULU HALKIN BAYRAMINI KUTLADI

KARAMAN Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın, Karaman halkı, Türk Dünyası ve İslam Alemi'nin mübarek Kurban Bayramını tebrik etti.

“BİRLİK, BERABERLİK VE PAYLAŞMANIN ÖNEMİNİ, HER BAYRAM DAHA İYİ ANLIYORUZ”

KARAMAN Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın, Karaman halkı, Türk Dünyası ve İslam Alemi’nin mübarek Kurban Bayramını tebrik etti.

Türk Milleti ve İslam Alemi olarak, bir Mübarek Kurban Bayramına daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.”diyen OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın;

“Birlik, beraberlik ve paylaşmanın önemini, yine bayramlarla bir kez daha iyi anlıyoruz.

Yılmadan, yorulmadan, şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasında her kademede alın teri döken ve emek veren tüm işçi kardeşlerimizin ve çalışanlarımızın tüm sevdikleri ve aileleri ile milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Karaman ve ülke olarak daha güçlü bir ekonomi yolunda bizler müreffeh bir Türkiye için imkan ve çabamızla, çalışmaya özen gösteriyoruz.

Global dünyada küresel salgınların, krizlerin yaşandığı dönemlerde dahi, gösterdiğimiz hoşgörü ve atılımlar ve yine ihracattaki başarılarımız, ülkemizin kendi kendine yeten bir güce sahip olduğunu her daim göstermektedir.

Karaman OSB Yönetimi olarak, tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramını kutluyoruz.

Merhamet ve sevginin hakim olduğu ve ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği hayırlı bir bayram geçirmenizi diliyoruz.

Küçüklerimizin gözlerinden, büyüklerimizin ellerinden öpüyor, hep birlikte sağlık ve muhabbet içinde nice bayramlara kavuşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.”dedi.
 
 
 

karaman osb yönetim kurulu başkan mesaj bayram haber