ÖZEN DAVETİYE'DEN TÜRKİYE'YE TEŞEKKÜR

Hayatın en özel ve en mutlu günlerin yaşandığı sevgilerin ortak duygularda buluştuğu düğün, nişan, sünnet, açılış ve benzeri organizasyonlarda duyuru niteliği taşıyan davetiye sektörü bu aylarda rağbet görüyor.

ÖZEN DAVETİYE'DEN TÜRKİYE'YE TEŞEKKÜR

Hayatın en özel ve en mutlu günlerin yaşandığı sevgilerin ortak duygularda buluştuğu düğün, nişan, sünnet, açılış ve benzeri organizaslarda duyuru niteliği taşıyan davetiye sektörü bu aylarda rağbet görüyor.

Karaman'da medya ve promosyon sektörünün yanı sıra son 2 yıldır davetiye sektöründe başarılı bir grafik çizen Özen Davetiye Firması, modern davetiye modellerinde eşsiz tasarım ve sınırsız ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor.

Özellikle yaz aylarında daha çok talep gören düğün ve nişan davetiyeleri için her bütçeye uygun sade, zarif ve romantik detaylarla işlenmiş elit modellere kadar ürün seçenekleri göze çarpıyor.

Mayıs ayından itibaren son 3 ayda Türkiye'nin dört bir köşesinden davetiye modellerinde rağbet gören ve Karaman'da hizmet veren Özen Davetiye, müşterilerine de teşekkür ediyor.

Çiftlerin bu mutlu günleri için hem tebrik eden Özen Davetiye, hizmetlerinde Türkiye'nin 81 iline ücretsiz kargo hizmetini de beraberinde veriyor.

Özen Davetiye Firması sahibi Hasan Erkin Özen, ömür boyu mutluluğa giden bu yolda düğün, nikah, sünnet ve nişan davetiyelerinde binlerce üründe davetiye modellerini hizmete sunduklarını belirtirken,  müşterilerin ozendavetiye.com adresinden beğendikleri ürün görsellerinden her bütçeye uygun sipariş vermelerinin yeterli olduğunu ifade etti.

ÖZEN DAVETİYE İLETİŞİM

Whatsapp Sparis: 0546 687 1004

https://ozendavetiye.com/



 

özen davetiye karaman türkiye firma