PDKS Sistemi

PDKS Sistemi, organizasyonların idaresinde ve yönetiminde önemli bir rol oynar.

Geleneksel sistemlerde güvenlik eksikliği ve kapsamlı evrak işleri, kişisel doğrulama ve çalışan tanımlama teknolojileri için yeni bir yaklaşıma ihtiyaç olduğunu ortaya koymaktadır, bu nedenle PDKS Sistemi oldukça önemlidir.
Personel katılım parmak izi ve yüz tanıma, benzersizliği açısından en güvenilir ve güvenli yöntem olarak kabul edildiğinden biyometrik tanımlama için en çok kullanılan iki formdur.
Hem çok uluslu şirketler hem de küçük şirketler için piyasada çok sayıda personel devam kontrol sistemi bulunmaktadır. Ancak, bu personel devam sistemlerinin web tabanlı formlarının sayısı sınırlıdır. Web tabanlı personel devam kontrol sistemleri, anlık veri akışını ve raporlamayı sağlayan en hızlı büyüyen teknolojilerden biri haline getirir. ZKTeco’nun ürettiği web tabanlı personel devam kontrol sistemleri aşağıdaki gibidir:
IN05 & IN05-A PARMAK İZİ TANIMA - ZAMAN KONTROL (PDKS) - ERİŞİM KONTROL CİHAZI
IN05, üçüncü parti elektrikli kilit, kapı sensörü ve çıkış düğmesi vb. ile bağlanabilen bir parmak izi tanıma zaman kontrol(PDKS) ve erişim kontrol terminalidir.
P200 & P260 AVUÇ İÇİ PDKS VE ERİŞİM KONTROL CİHAZI
P serisi, üçüncü parti elektrikli kilit, kapı sensörü ve çıkış düğmesi vb. ile bağlantı kurabilen çoklu biyometrik bir tanımlama sağlayan zaman kontrol (PDKS) ve erişim kontrol terminalidir
UFACE 402 PARMAK İZİ & YÜZ TANIMALI PDKS VE ERİŞİM KONTROL CİHAZI
uFace 402 Yüz çoklu biyometrik zaman ve katılım ve erişim kontrol terminali, 3.000'e kadar yüz şablonunu, 4.000 parmak izi şablonunu ve 10.000 kartı destekler.
İCLOCK 680 EKSTRA HIZLI BİYOMETRİK PARMAK İZİ PDKS CİHAZI
iClock 680, zaman kontrol(PDKS) ve erişim kontrolü uygulamaları için biyometrik bir parmak izi okuyucusudur. Yepyeni bir ürün yazılımı benimsemiştir ve çarpıcı GUI, sağlam sağlamlık, hızlı eşleştirme hızı ve genişletilebilirlik ile benzeri görülmemiş bir kullanıcı deneyimi sunar.