POLİS ZEHİR TACİRLERİNE NEFES ALDIRMIYOR

Karaman'da narkotik polisi son bir yılda uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği baskınlarda

POLİS ZEHİR TACİRLERİNE NEFES ALDIRMIYOR

Karaman’da narkotik polisi son bir yılda uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği baskınlarda yüzlerce kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen zehir tacirlerinden çoğu tutuklandı. 

Karaman’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, son bir yılda yürütülen uyuşturucu ile mücadele kapsamında başarıdan başarıya koşuyor.
Karaman’da Cumhuriyet Savcılarının da emek ve katkıları ile taçlanan bu başarıda ilde zehir tacirleri adeta etkisiz hale getiriliyor.

NARKOTİK EKİPLERİ UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERMİYOR

Karaman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince korona virüs salgınına karşı tedbirler alınarak uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ve kullanımını bertaraf etmeye yönelik yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
İlde polis, peş peşe gerçekleştikleri operasyonlarla zehir tacirlerine nefes aldırmazken her türlü ihbarı da değerlendiriyor.

Operasyonlarda gram esrardan, uyarıcı hap ve kapsüllere ve eroine kadar zehirli kimyasal maddeler ele geçiriliyor. Karaman Emniyeti, başarı konusunda iller sıralamasında önemli bir başarı elde ediyor.