15 YILDIR KOLTUĞU BIRAKMADI

CHP'NİN KARAMAN'DA KALESİ

15 YILDIR KOLTUĞU BIRAKMADI
CHP’NİN KARAMAN’DA KALESİ KAZANCI: ADAYI UĞUZ TEKİN
Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart Yerel Seçimler için Karaman’da Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Belediye’de İmar Müdürlüğünden emekli Emin Ege’yi gösterdi.
ERMENEK Mustafa Bahçeli

GÜNEYYURT Kerim Civil

KAZANCI UĞUZ TEKİN

CHP’nin Karaman’da kalesi olarak bilinen Kazancı Beldesinde yine istikrarlı isimlerden biri olan mevcut Başkan Uğuz Tekin yeni dönem için de aday CHP Yönetimi tarafından bir kez daha aday gösterilen isimlerden biri oldu.
2004 Yerel Seçimleri ile birlikte, doğup büyüdüğü Kazancı Beldesinde Belediye Başkanı olan ve 3 dönem 15 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürüten Uğuz Tekin, 31 Mart 2019 seçimleri için Kazancı’dan tekrar Belediye Başkan Adayı olarak seçime giriyor. 
 
Tekin, yeni dönem için de beldesinde seçimi kazanırsa Karaman tarihinde Beldesi için en uzun Başkanlık hizmetini yapacak isimlerden biri olacak.
UĞUZ TEKİN KİMDİR ?
1965 Yılında Kazancı da doğdu. İlk ve orta öğrenimi Kazancı’ tamamladı. Ermenek’te devam ettiği liseyi Ankara Sincan’da tamamladı.
1985 yılında Denizli eğitim Yüksek okuluna girdim 1987 yılında mezun oldu. 1989 yılında Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde öğretmenliğe başladı. 1991 yılında evlendi. 1993 yılında Karaman ili Ermenek ilçesi Çatalbadem Köyü,1996 yılında da Kazancı ilköğretim okuluna atandı. 1998 yılında başladığı Kazancı ilköğretim okulu müdür vekilliğini 2004 yılı yerel seçimleri için istifa edene kadar sürdürdü. 28/03/2004 yerel seçimlerinde partisi CHP’den Kazancı belediye başkanı seçildi ve halen bu görevi sürdürüyor.

kazancı