ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüştü, Türkiye erken seçime gidiyor.

BAYRAM ŞAHİN; “KARAMAN’IN EVLADIYIM”
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüştü, Türkiye erken seçime gidiyor. 
Seçim kararı sonrası Karaman için saatlik hamle, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda Bakanlık Müşaviri olarak görevini yürüten Bayram Şahin’den geldi.
ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Karaman İl Merkeze bağlı Göktepe Beldesinde Ak Parti’den 2 dönem Belediye Başkanlığı hizmeti veren Bayram Şahin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda Bakanlık Müşaviri olarak görevini yürütüyor. Şahin, seçim sürecinin başlamasının ardından Bakanlık Müşavirliği görevinden istifa edecek.
İki dönem Karaman’a bağlı Göktepe kasabasında Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve 2014 yerel seçimlerinde CHP’ adayı Osman Talay’a kaybeden AK Partili Bayram Şahin’in, Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik Bakanı Lütfi Elvan’ın isteği üzerine Ulaştırma Bakanı Müşavirliği’ne ataması yapılmıştı.
27 Haziran 2014 tarihli Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan imzalı onaylı dilekçede, “Açık bulunan 1.derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliği’ne Bayram Şahin’in atanması 657 sayılı kanunun 59 ve 92’nci maddeleri ile 2451 sayı ve kanunun 2 maddesi gereğince tamamlandı.
O süreçten bugüne halen Müşavirlik görevini yürüten Byaram Şahin, 2018 Erken seçim kararının alınmasıyla Karaman için Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.
“KARAMAN'IN EVLADIYIM”
Aday adaylığı sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Bayram Şahin;
“Karaman’ın evladıyım. Her türlü sorunlarına hakimim. Memleketimizde geçmiş yıllarda Belediye Başkanlığı hizmetlerinde bulundum. 4 yıl özel sektörde çalıştım. Karaman’da Serbest Bölge kurulmasına yönelik çalışmalardan, Karaman OSB Genişleme sahası çalışmalarına, Üniversite talep ve sorunlarından, Taşeli Bölgesinde yörenin ulaşım ve tünel çalışmalarına kadar birçok alanda proje ve dosyalar hazırlayarak çalışmalara katkıda bulundum. Karaman’ımıza artık doğrudan hizmet etmek için aday adaylığımı açıklıyorum. Şimdiden Allah yar ve yardımcımız olsun. Karaman’ımız ve ülkemiz adına çok çalışmalıyız.”dedi.
SÜREÇ HEMEN BAŞLAYACAK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim takvimini 24 Haziran 2018 Paar günü olarak ilan etmesinin ardından gözler seçim sürecine çevrildi.
Seçim süreci çalışması kapsamında Başbakan Binali Yıldırım ise; "Süreç hemen başlayacak. Mecliste teklif olarak verilmesi gerekiyor. Komisyondan geçecek, daha sonra da Genel Kurul'da görüşülecek. Memleketin işlerinin durmaması, konunun ülkenin gündeminden biran önce düşmesi açısından en kısa tarih, ülke için, memleket için en güzel, en iyi tarihtir. O bakımdan 24 Haziran tarihi, güzel bir tarihtir."dedi.