ADEM KAPAR: "KÖY ZİYARETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ"

Milletvekilimiz Sn. Dr. Recep ŞEKER, Sn. Av. Selman Oğuzhan ESER, İl Genel Meclisi AdaylarıAdem KAPAR, Mustafa ATABAY, Mustafa YANGÖZ, Hakkı KARADUMAN, Ahmet İŞCAN ve parti yöneticileri ile birlikte köy ziyaretlerine devam ediyorlar.

Ziyaretler kapsamında;
27 Şubat Çarşamba günü İlimiz Merkeze bağlı Göztepe, Hamidiye, Beydili, Ekinözü, Salur, Kızık ve Alaçatı köylerimiz; 28 Şubat Perşembe günü ise Yollarbaşı, Bölükyazı, Çiğdemli, Mesudiye, Demiryurt, Eminler ve Yuvatepe köylerimizSn.Vekilimiz Recep Şeker, İl Genel Meclisi Adayları Adem Kapar, Hakkı Karaduman ve Parti yöneticileri tarafından ziyaret edilirken; 
27 Şubat Çarşamba günü İlimiz Merkeze bağlı Kılbasan, Dinek, Karacaören, Eğilmez, Kameni, Burunoba, Çoğlu ve Osmaniye köylerimiz; 28 Şubat Perşembe günü iseKisecik, Kaşoba, Ortaoba, Süleymanhacı, Üçkuyu ve Madenşehri köylerimiz iseSn. Vekilimiz Oğuzhan Eser, İl Genel Meclisi Adayları Mustafa Atabay, Mustafa Yangöz ve Parti Yöneticileri tarafından ziyaret edildi.
Ziyaretlerde Milletimizin Efendisi olan köylülerimiz ile yapılan yatırımlar ve eksikler yerinde incelenerek, istişare edildi. Sıcak sohbetler eşliğinde gündem değerlendirilerek bilgi alışverişinde bulunuldu, Sorun ve talepler dinlendi.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Adem KAPAR: “Ziyaretlerimiz esnasında bizleri sevgi ve hoşgörü ile karşılayan köy ve köylülerimize, misafirperverliklerinden ve bize vermiş oldukları gönülden desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”  Dedi.