AK Parti'de Adaylık Yarışı Başladı

Parti İ Binasında İl Başkanlığına düzenlenen basın toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi.


AK PARTİ KARAMAN’DA SEÇİM STARTINI VERDİ
 
Parti İ Binasında İl Başkanlığına düzenlenen basın toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi.
Ak Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, İlçe Başkanı Mustafa Atabay, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının da hazır bulunduğu toplantıda açıklamalarda bulunan İl Başkanı Mehmet Er;
“31 Mart 2019'da tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylığı başvurularımız başlamıştır. Başvurular 12 Kasım 2018 tarihinde sona erecektir.
16 yıldır olduğu gibi bundan böylede milletimiz ile kurduğumuz gönül bağı sayesinde hizmetlerimiz devam edecek ve önümüzdeki seçimler için de halkımızın güvenini almak için durmadan çalışacağız. 
Bugün yine ekonomik saldırıları atlatmanın eşiğindeyiz. Üretimle alakalı, istihdamla alakalı, ithalat, ihracat dengeleriyle alakalı birçok ARGE çalışması ve çalışmaların neticeleri alınmaya başlandı. Bugün baktığımızda döviz kurlarının geri geri düştüğünü görüyoruz. Yeniden bismillah diyor, belediye çalışmalarımızı tüm Türkiye'de olduğu gibi AK Parti Karaman'da da gördü. AK Parti belediyelerinin geldiği dönemlerden itibaren Karaman'da aldığı hizmetleri çok fazlasıyla aldı. Bunu en zayıf dönemlerimizle kıyasladığımızda kat ve kat büyük hizmetler ettik. Karamanlı kardeşlerimizin güvenlerine talibiz.”dedi.
ANKETLER YAPILDI 
Aday başvurularımız bugün başladı. Genel merkez çalışmaları boyutunda da teşkilat başkanları Karaman'a gelerek tur yaptılar. Belediye başkanımız ve teşkilatımız hakkında vatandaşlardan bilgiler aldılar, anketler yapıldı. Bu bilgiler derlenip toplanıp Sayın Cumhurbaşkanımıza iletilecek. Biz Karaman'da herhangi bir sıkıntı çekeceğimize inanmıyorum. Milletimizle bütünleştik, büyük hizmetler edildi. Tabi bunlar yeterli değil daha büyüklerini yapacağız. Karaman ve ülkemiz için daha ne sağlayabiliriz derdindeyiz. Bununla dertlenen kadrolarız bizler. Rabbim yolumuzu açık etsin" dedi.