Ak Parti İl Başkanlığına Sürpriz Aday?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Metal Yorgunluğu" olarak nitelediği ve "Kenara çekilin, yolu açın" talimatı ile başlayan çalışmalar Karaman'da da hız kazandı.

Son yıllarda yatırımların durması, pek çok yatırımın yarım kalması ve tayin, işe alımlar gibi konularda AK Parti tabanındaki hoşnutsuzluk artmıştı.

Kuruluşundan beri AK Partinin çeşitli birimlerinde hizmet etmiş, Belediye Meclis Üyeliği ve çeşitli komisyon ve birimlerde görev almış olan Naim Özpınar bir gurup arkadaşı ile liste hazırlığı yapıp Genel Merkez nezdinde çalışmalara başladığı siyasi kulislerin manşetlerinde.

Çeşitli meslek guruplarının ve Karaman Kamuoyunu temsil kabiliyeti yüksek kişilerden oluşan taslak liste AK Parti kuruluş felsefesini oluşturan bir kadro tarafından da desteklenme.

Geçmiş dönemlerde MTTB başta olmak üzere çeşitli faaliyetlerde Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yol arkadaşlığı yapmış Karamanlı isimler, Naim Özpınar'a ve listeye tam destek veriyor. Listede bu isimlerden birkaç kişinin yer alarak siyasi riskin yüksek olduğu bu günlerde görev üstleneceği ve çalışmalarda AK Parti Temel felsefe ve çizgisine dönüşün sağlanacağı siyasi kulislerde ifade edilmekte.