AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDA DEVİR TESLİM YAPILDI

Karaman'da Ak Parti'de İl Başkanlığına ataması yapılan Mehmet Er, görevi eski İl Başkanı Nazmi Ünlü'den törenle devraldı.

Ak Parti İl Binasında düzenlenen devir teslim törenine partili yöneticileri ve teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi. Parti İl Binasında düzenlenen törene AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ve Recep Şeker, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer ve çok sayıda partili katıldı.
    “BİRLİĞİMİZİ BOZMAYALIM”
    Toplantıda konuşan Ak Parti İl eski Başkanı Nazmi Ünlü, bugüne kadar Karaman’da gitmedik köy, kasaba ve belde bırakmadıklarını ve hizmet adına her türlü çalışmayı gösterdiklerini ifade ederek; “Bu bir bayrak yarışıdır. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. Mehmet Er kardeşimizde yeni görevinde başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Kendisi çok temiz ve çalışkan bir kardeşim. İnşallah bu kutlu davada partimize Karaman’ımıza hizmetleri artarak devam edecektir. Ben kendisini tebrik ediyor, Allah yar ve yardımcısı olsun diyorum.”dedi.
    Partili yöneticiler, Belediye Başkanı ve Milletvekilleri de benzer dilek ve temennilerde bulunarak Ak Parti’nin çiçeği burnunda İl Başkanını makam odasında tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.
    Yapılan konuşmalarının ardından eski başkan Nazmi Ünlü İl Başkanlığı görevini Ak Parti Genel Merkezi tarafından atanan Mehmet Er'e devretti. Devir teslim töreninin ardından yeni il başkanı Mehmet Er tebrikleri kabul etti.