Bakan Ağbal'dan yeğenine ziyaret

Çorlu'da düzenlenen bir toplantıya katılmak üzere gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal bir otelde düzenlenen toplantının ardından Çorlu'da ikamet eden yeğenini de ziyaret etti.

Çorlu’da düzenlenen bir toplantıya katılmak üzere gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal bir otelde düzenlenen toplantının ardından Çorlu’da ikamet eden yeğenini de ziyaret etti.

Yeğeni Leyla Özaydın ile eşi Murat Özaydın’ın Çorlu’daki evlerinde ziyaret eden Bakan Ağbal yarım saati aşkın süre yeğeninin evinde kaldı. Bakan Ağbal daha sonra yeğeninin evinden ayrılarak oteldeki programa katılmak üzere yeniden otele geçti.

Bakan Ağbal’ı makam aracına kadar uğurlayan Murat Özaydın gerçekleşen ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Maliye Bakanımız Naci Ağbal ziyaretimizde bulundu. Allah yollarını açık etsin. Ülke için güzel bir insan Allah kendisinden razı olsun. Kendisi ile zaten iki saat süren toplantıda birlikteydik. Toplantıda evetin ne kadar önemli olduğunu evetin ülkenin bugünü için değil yarınları için de önemli olduğunu işadamlarına ve üyelere anlattı ve bu konularda bilgi verdi. Ülkenin geleceği için il il köy köy bucak bucak anlatıyor. Bu arada bir fırsat bulup da ziyarette de bulundu hasret giderdik, güzel oldu. Yalnız bizim değil ülkemizin bakanı, Çorlu’muzun bakanı, herkesin bakanı” dedi.