BAKAN ELVAN'DAN KARADAĞ'A 30 MİLYONLUK DEV PROJE !

Karaman'da Uyanış Gazetesi'nin haberine göre: Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan 4-5 Bakanlıkla birlikte Kardağ için 30 Milyon TL'lik bir proje hazırladıklarını belirtti.

BAKAN ELVAN'DAN KARADAĞ'A 30 MİLYONLUK DEV PROJE !

Karaman'da Uyanış Gazetesi'nin haberine göre: Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan 4-5 Bakanlıkla birlikte Kardağ için 30 Milyon TL’lik bir proje hazırladıklarını belirtti.

Karaman’ın özellikle İnanç Turizminin yanı sıra, Yılkı Atları ile önemli bir bölge olan Karadağ’a yapılacak bu önemli proje Karaman’a önemli katkılar sağlayacak.

Karaman’a son 10 yılda tarihin en büyük projelerini kazandırarak, Karaman’ın geleceğini şekillendiren ve kalkınmışlıkta Karaman’ı hızla üst sıralara taşıyan hemşehrimiz, Mersin Milletvekili, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, yine önemli projelere imza atmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili Bakan Lütfi Elvan:“Karadağ için büyük bir proje, 30 Milyon TL’lik bir proje yapacağız. Bu projeyi 4-5 Bakanlıkla birlikte gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Karadağ’ın tarihi ve doğal güzelliklerini ortaya koymak açısından bu proje için gerekli çalışmaları başlattık, önümüzdeki günlerde şekillendireceğiz.” dedi.

Kaynak: Karaman'da Uyanış Gazetesi

BAKAN ELVANDAN KARADAĞA 30 MİLYONLUK DEV PROJE !