Bakan Müezzinoğlu'ndan Hollanda'ya tepki

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 'Bu kaygıların, faşist uygulamaların sahiplerine sesleniyorum. Milletimiz katlettiğiniz demokrasiye 15 Temmuzdaki gibi Nisan'da da sahip çıkacak. 16 Nisan'da faşist politikalarınız kaybedecek' dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Bu kaygıların, faşist uygulamaların sahiplerine sesleniyorum. Milletimiz katlettiğiniz demokrasiye 15 Temmuzdaki gibi Nisan’da da sahip çıkacak. 16 Nisan’da faşist politikalarınız kaybedecek” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, Hollanda’nın Türk bakanlara yönelik tavırlarına ilişkin sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Bakan Müezzinoğlu, 2000’li yıllara kadar Türkiye’ye rota çizenlerin cumhurbaşkanlığı sistemi ile bir daha bu gücü ellerine geçiremeyecekleri için kaygılandıklarını vurguladı. Bakan Müezzinoğlu, “Bu kaygı ile yalpalıyor, uluslararası diplomasi ve hukuk tanımaz skandal kararlar ile demokrasiyi utandırıyor, katlediyorlar. Bu kaygıların, faşist uygulamaların sahiplerine sesleniyorum. Milletimiz katlettiğiniz demokrasiye 15 Temmuzdaki gibi Nisan’da da sahip çıkacak. 16 Nisan’da faşist politikalarınız kaybedecek. Planlarınız bozulacak.. Milletimiz kazanacak. Demokrasi kazanacak. Türkiye kazanacak” paylaşımında bulundu.