"BU SON SEÇİM OLABİLİR"

İYİ PARTİ'Lİ HATİPOĞLU; 'BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ'

İYİ PARTİ’Lİ HATİPOĞLU;
“BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ”

Karaman’ın yakından tanınmış siyasetçilerinden İsmet İlmi Hatipoğlu, 2018 Genel Seçimlerine İyi Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı olarak adım attı.
     Cumhuriyetin kuruluş felsefesini, değerlerini ve üniter yapıyı korumakla birlikte, çağdaş medeniyeti yakalamak, ülkede ve Karaman’da sevgi ve saygı dilini hâkim kılmanın hedefinde olduğunu dile getiren Hatipoğlu;
“İyi Parti Milletin teveccühü ile kurulmuş bir partidir.  İyi Parti, artık Türkiye’de istikrarı sağlayacaktır. Ve milletin kurduğu İyi parti inşallah milletin desteği ile iktidar olacaktır.
Genel Başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendi müstakbel Cumhurbaşkanımızdır.  İnşallah bunu da 24 Haziran’da bu ülkenin başına bir anne şefkatinin hakim olması, onun değdiği elin ne kadar çocuklar üzerinde etkili olduğu da annelerimiz tarafından bilinen bir gerçektir. 
İyi Parti aynı zamanda bir kadın hareketidir. İnşalah bayanların istismar edilmediği  ülkemizde ötekileştirmenin olmadığı, hukukun hakim olduğu bireysel hak ve özgülüklerin tamamıyla tüm kesimlere sirayet ettiği beyin göçünün olmadığı bir ortamın gençlerimizin geleceğe umutla baktığı bir ülke hayaliyle yola çıktık. 
İyi Parti kurulduğu günden bu yana Türkiye’ye iyi gelmiştir. Hak gibi ilaç gibi olmuştur. Bu gerçeklerden yola çıkarak Karaman’da buna en ciddi katkıyı sağlamak adına yapılacak olan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden el birliği ile partimizi iktidara taşıyıp Karaman’da birinci parti olma hedefiyle yola çıktık. 
İnşallah bütün arkadaşlarımıza yüce rabbim nasip etsin. Aday adayı arkadaşlarımıza da buradan başarılar diliyorum. Biz dördümüzde ant içtik. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için mücadele edeceğiz. Ama bunun ötesinde önceliğimiz ülkemizdir. Ve milletimizin huzurudur. Biz bu işi başaracağız, başaracağız, başaracağız. “dedi.
 

ismet hatipoglu