CHP'Lİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI

CUMHURİYET Halk Partisinde Milletvekili Aday Adayları görücüye çıkmaya başladı.

CHP’Lİ ESKİ MYK ÜYESİ KARAMAN’DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
CHP İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, İşadamı Yüksel Atik ve Yusuf Baştuğ’un ardından Cumhuriyet Halk Partisi MYK üyeliği görevinde bulunan Ahmet Ertuğrul’da Parti Genel Merkezine başvuruda bulunan isimlerinden oldu.
Aslen Karaman Kılbasan’lı olan ve geçtiğimiz dönemlerde Kılbasan Belde Beleidye Başkanlığının yanı sıra CHP Karaman İl Başkanlığı ve CHP Parti, Meclis Üyeliği görevlerinde de bulunan Ahmet Ertuğrul, 24 haziran 2018 Genel  Seçimlerinde Milletvekili Aday Adaylığı için boy gösterdi.
AHMET ERTUĞRUL KİMDİR?
1955 yılında Karaman’da doğdu. İlköğretimi Karaman’da tamamladıktan sonra Ereğli İvriz Öğretmen Okulu ve Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun oldu. 1976–1994 yılları arasında yurdun çeşitli illerinde öğretmen ve yönetici olarak görev yaptı. Töb-Der ve Öğretmen Sendikalarında yöneticilik yaptı. Karamanspor Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 1994–2009 yılları arasında 3 dönem (15 Yıl) Karaman/Kılbasan Belediye Başkanlığı yaptı. 2010–2011 arası CHP Karaman İl Başkan Yardımcılığı, 2011–2014 döneminde de Karaman CHP İl Başkanlığı görevinde bulundu. 18. olağanüstü kurultayda Parti Meclisine seçilmesinin ardından 08.09.2014 tarihinde İl Başkanlığı görevini bıraktı. Evli ve biri kız, biri erkek iki çocuk babası.

karaman chp