DESTEK SİZDEN, HİZMET BİZDEN...

Alişahane Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Osman ULUER

Karaman Merkez’e bağlı Ali Şahane Mahallesi Muhtarı ve muhtar adayı Osman ULUER  hizmet için oylarınıza talip
Bir dönemdir mahalle muhtarlığı yapmakta olan Osman ULUER haber sitemizi ziyaret ederek 31 mart yerel seçimlerinde tekrar aday olduğunu Ali Şahane Mahallesi için bir dönem daha hizmet etmek istediğini belirtti. 
 Osman ULUER;“Belediyemizden her türlü hizmet noktasında yatırımı almaktayız.  Bunlara bazı örnekler verecek olursak kentimizin  tarihi okullarından Gazi Mustafa  Kemal  İlkokulu ve  İmaret Ortaokulunda duvarlarının ve çevre düzeni belediyemizin tarafında yapılmıştır. Mahallemizde bulunan Atatürk Çocuk Parkının yer düzenlenmesi ve yeniden yapılması, perşembe günleri mahallemizde kurulan semt pazarının düzenli olarak halkımıza hizmet vermesi ve bunun yanında her perşembe günü dezenfekte bir şekilde  temizlenip belediyemiz tarafında yapılmaktadır.
 Mahallemizde 33 sokak 3 cadde bulunmaktadır. Bunların kaldırım, asfalt tamirat işleri, kanalizasyon rögar kapakları, gereken yerleri takip edilip ve tarafımızdan belediyemize bildirilmektedir. 
Mahallemizdeki kaza oranlarını azaltmak ve kaza oranları en aza indirebilmek için bazı caddelerimize fiziki engel yaptırdık. Bazı sokak ve caddelerimize trafik işaret ve levhaları yerleştirdik. Parklarımızın güvenliği için parklarımıza aydınlatma çalışmaları yaptırdık ve bu çalışmaların halende takipçisiyiz.
 Tehlike arz eden metruk evlerin yıkımını belediyemizle birlikte gerçekleştirdik. Mahallemizin birebir sıkıntılarını ve sorunlarını ayrıca bir mahalle sakini olarak  tarafımda bilinmekte olup takip etmekteyim. 
 Tüm mahalle sakinlerimizin olası sorunlarında yanında olabilmekteyim. Mahallemizde muhtarlığın yanı sıra terzilik mesleği ile uğraşmaktayım.  Mahalle sakinlerimiz ile birlikte her daim iç içeyiz.  Hızlı ve güvenilir biçimde ulaşabilirlik mesafesindeyim. 
Her türlü talep ve istekleri bizzat tarafımdan ilgili kurumalara iletilmemdir. 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde bu hizmet yarışında yeniden mahallemizin muhtarlığına adayım.  Yeni dönem dede mahalle sakinlerimizle çıktığımız bu yolda ilerlemek isterim.  Vereceğiniz destekleriniz için şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.”dedi.