Dr. Selim Temurci: "Hedefimiz ve sorumluluğumuz büyük"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılış töreninde yaptığı konuşmada, 'CHP'li vekillerin üst aklını öyle bir bertaraf edelim ki CHP'li kardeşimi de bu üst akıldan kurtaralım'...

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Ataşehir Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılış töreninde yaptığı konuşmada, “CHP’li vekillerin üst aklını öyle bir bertaraf edelim ki CHP’li kardeşimi de bu üst akıldan kurtaralım” dedi.

AK Parti İstanbul teşkilatlarında 16 Nisan’daki referandum için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Referanduma 33 gün kala AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı binası önünde Ataşehir SKM’nin açılış töreni düzenlendi. Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın yanı sıra AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı, ilçe yönetim ve yürütme kurulu üyeleri ile partililer katıldı. Tören öncesi alana gelen Dr. Temurci’ye partililer yoğun ilgi gösterdi.

“Kucaklaşmayı bileceğiz”

İlçe Başkanı Yağcı’nın konuşmasının ardından kürsüye gelen Başkan Dr. Temurci, “Ataşehir’de 17 mahalle olduğunu belirterek, bu 17 mahalle elbette Ataşehir’de bütün teşkilatımızın her bir noktasına 3 kademe olarak gönlümüzü oralara getirerek, sadece anayasa değişikliği o 18 maddeyi anlatmakla kalmayalım. Biz insanı yaşat ki devlet yaşasın diyen bir medeniyetin mensuplarıyız. Biz gönüllere girmeden ‘evetler’i’ çoğaltamayız. Onun için kucaklaşmayı bileceğiz. Nasıl ki 15 Temmuz’da hep birlikte olduysak, dün gece Hollanda’nın o antidemokratik, aşağılık, zulmüne maruz kalan Bakanımızı gördüğümüz de bayraklarımızla meydanları yine İstanbul’da doldurduk. Unutmayın bu ülkede tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet diyen hiç kimseyle problemimiz olamaz. Onun için lütfen her kapıyı çalın ve her gönüle dokunun” dedi.

Su birikintisiyle ıslanan partilileri Dr. Temurci motive etti

Başkan Dr. Temurci konuşmasına devam ettiği esnada yoğun yağış nedeniyle tenteye dolan su birikintisi, partililerin üzerine düştü. Durumu fark eden Dr. Temurci, vatandaşları ıslanmamaları için tentenin alt tarafına doğru geçmeleri yönünde uyardı. Partililerden birinin, “Başkanım ıslanalım” demesi üzerine Dr. Temurci, “Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda” diyerek partilileri motive etti.

“CHP’li kardeşlerimizi kurtaralım”

Konuşmasına devam eden Dr. Temurci, “Biz sadece Avrupa’nın fotoğrafına bakarak kendimizi motive etmeyelim. Ataşehir’de eğer yüzde 65’i geçecek bir hedefimiz varsa, öncelikle bu hedef bizim üzerimizdeki en büyük sorumluluktur. İşte koşuyoruz, İstanbul’un her bir noktasında daha fazla ‘hayır’ı’ daha fazla ‘evet’e’ dönüştürmek için birlikte mücadele ediyoruz. ‘Siz gidip Avrupa’da mitingler yapıyorsunuz, Esad da gelip İstanbul’da miting yaparsak ona ne dersiniz’ sorusu soran CHP vekillerin üst aklını öyle bir bertaraf edelim ki CHP’li kardeşimi de bu üst akıldan kurtaralım” diye konuştu.

Başkan Dr. Temurci’nin konuşmasının ardından Genel Başkan Yardımcısı Ataş, 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandum hakkında bir konuşma yaptı.

Çağrı Merkezini inceledi

Konuşmaların ardından Dr. Temurci, Genel Başkan Yardımcısı Ataş ve İlçe Başkanı Yağcı ile birlikte kurdele keserek SKM’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından protokol binayı gezerek, SKM Başkanı’ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Birim birim SKM’yi dolaşan Dr. Temurci, çalışanlarla da hatıra fotoğrafı çekildi. Dr. Temurci son olarak SKM binasında faaliyet gösteren çağrı merkezini ziyaret etti. Burada çalışmalara yoğun ilgi gösteren Dr. Temurci, çalışmaları yakından izleyerek dinledi. Çağrı merkezi çalışanının Dr. Temurci’nin yanında aradığı seçmenlerden olumlu yanıt alması da memnuniyetle karşılandı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından Başkan Dr. Temurci binadan ayrıldı.