ELİF ÇELİKTAŞ; "FİKRİM DE ZİKRİM DE KARAMAN HALKININ KALBİNE GİRMEK"

Ak Parti Karaman Belediye Başkan Aday Adayı Elif Çeliktaş;


ELİF ÇELİKTAŞ; “FİKRİM DE ZİKRİM DE KARAMAN HALKININ KALBİNE GİRMEK”
Ak Parti İl Bnasında düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısna katıldı. Çelitaş konuşmasında;
“1974 Hollanda doğumluyum. İlkokulu yurtdışında Ortakulu ve Liseyi Karaman’da bitirdim. Çalışma hayatıma 2000- 2010 yıllarında büyük bir firmada yöneticilik yaparak başladım.
Bu süre zarfında Türkiye birinciliğini elde ederek Karamanımızı temsil ettim. Bununla beraber yine 2013 2018 yıları arasında Türkiye’de dünyaca ünlü bir firmaya ait markanın yöneticiliğini ve danışmanlığını yapmaktayım. Evliyim 3 çocuk sahibiyim. Çalışmayı çok seviyorum. Verdiğim hizmetlerin karşılığında maddiyattan çok artık dua almak benim çalışma prensiplerimin içerisine girmiştir.
Öncelikle sayın genel Başkanımızın kadınlarımıza verdiği destekten dolayı bugün göreve talip olmam en büyük nedenlerimden bir tanesidir. 
Allah’ın izniyle ismim Elif Çeliktaş ve adım kadar dikim, Karaman’ın sesi olmaya geldim. Ve Karamanımızı Allah nasip ederse güzel yelere taşımak için bugün buradayım. Fikrimde zikrimde öncelikle Karaman halkının kalbine girmektir. Daha sonra hizmetlerimi inşallah göreceksiniz. Kıymetli vakitlerinizi ayırdığınız ve beni dinlediğiniz için çok teşekkür ediyor diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Rabbim hayırlı olanı ne ise onu versin inşallah.”dedi.