Hikmet Düzenli; "Karaman'ın Sorunları Bilen Biri Olarak Göreve Talibim."

Ak Parti Karaman Belediye Başkan Aday Adayı Hikmet Düzenli, Ak Parti İl binasında aday adayı tanıtım toplantısına katıldı.


HİKMET DÜZENLİ; “KARAMANIMIZIN HİSSİYATINA ORTAK OLALIM”

“1972 Karaman’da doğdum. İlk orta ve lise tahsilimi Karaman’da tamamladıktan sonra Muğla Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 96 yılında mezun oldum. 
Aile şirketimiz olan Sebze ve Meyve halinde o sektörde uzun yılar faaliyet gösterdikten sonra şu anda Temizlik, Elma Yetiştiriciliği ve Pazarlaması ile Zirai İla. Ve Gübre konusunda faaliyet göstermekteyiz.
2004 yılında Karaman’da Ak Parti’li Belediyeden ilk Belediye Meclis Üyelerinden birisiyim.Ticaret Odasında Meclis Üyeliği, OSB Karaman Organize Sanayi Bölgesinde Müteşebbis Başkan Vekilliği ve diğer birçok platformda partimize yakışır bir şekilde görev aldım. 
Karaman kendine has bir şehir kendine ha bir özellikleri var.  Ve insanlarımızın beklentileri ve hissiyatları var. Biz geçmişte Belediyeyi aldığımızda çok zor ve kötü şartlar altında aldık. Şu anda da 3 dönemdir belediye hizmetlerine baktığımızda Karaman’a olağanüstü hizmetler verdik. Bu yadsınamaz. Çünkü bunu Ak Parti’li Belediyeler yaptı. Ve bunu en iyi bilenlerden biriyim. Ve bunla da iftihar ediyor ve gurur duyuyorum. Şimdi ne yapabiliriz, üzerine daha da hizmetler koyabiliriz. 
Belediyecilik zor bir sanattır. Kıt kanaat kaynakların farklı alternatiflere ihtiyaçlara göre hizmetlerde kalitenin artırılmasında en büyük verim ideal bir şekilde bu kaynakların kullanılmasıdır. 
Karaman gibi şehirlerin Belediyesi aslında kaynakları kıt ve gelirleri azdır. Ama merkez ve merkezi yönetimlerle il başkanlarıyla milletvekilleriyle kaynaşarak ve buna destek alarak hizmet üretebilirsiniz. Ben Karaman’da Belediye Meclis Üyesi iken 3 yıl bütçe Komisyon Başkanlığı yaptım. Belediyeciliği de bu anlamda çok iyi biliyorum. Ve şimdi bu hizmet yolunda bu partide de burada bulunmaktan da gurur duyuyorum. 
Şimdi Karaman’da yapmamız gereken Karamanlı hemşehrilerimizin hissiyatına ortak olmamız. Çünkü bu şehirde yaşayan herkes canlı bir varlıktır. Ve istekleri günü birlik değişebilir. İnsanlarımız farklı isteklere bulunabilir. Karaman’da yaşayan biri olarak ve sorunları bilen biri olarak bu göreve talibim. Bugüne kadar siyasi hayatımda da ticari hayatımda da Ak Parti’ye yakışır şekilde hareket ettim. Hiçbir zaman bu davamdan ve görüşümden ödün vermedim. Hepimizin de buna dikkat etmesi gerekiyor. Ve 12 Aaday Adayımızın olması da çok gurur verici bir olay. 
Allah’ımdan öncelikle bir Karamanlı olarak en büyük dileğim en büyük isteğim en hayırlısı kim ise en çok hizmeti kim verecekse onu nasip etsin. Çünkü bu iş nasip işi, hizmet işi. Karamanımızın sorunlarına hakimim. Geçmişten gelen bilgi ve birikimlerimize dayanarak bu göreve talibim. Ve Allah’ım nasip ederse bu işler hesap işi değil, nasip işi. Hep beraber Karamanımıza güzel eserler bırakmayı ve insanların kalbinde iyi bir yer kazanmayı hedefliyorum. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyor, seçimlerin partimize Karamanımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.”dedi.