Hüseyin Mutlu Taşeli ile Kucaklaştı

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ (AK PARTİ) KARAMAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AV. HÜSEYİN MUTLU, SEÇİM ÇALIŞMALARINI ÇEŞİTLİ ZİYARETLERLE SÜRDÜRDÜ. MUTLU; ERMENEK, SARIVELİLER VE BAŞYAYLA AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATLARINI ZİYARET EDEREK DESTEK İSTEDİ.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karaman Milletvekili aday adayı Av. Hüseyin Mutlu, seçim çalışmalarını çeşitli ziyaretlerle sürdürdü.

Mutlu;  Ermenek, Sarıveliler ve Başyayla Ak Parti İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek destek istedi.Bölgede Parti Teşkilatlarını ziyaretlerini yaptıktan sonra halkla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Mutlu: " Bölgelerimizde tarımsal ürünlerin daha iyi değerlendirilmesi için Çiftçi Birliklerinin kurulması zarurilik teşkil etmektir. Toplama, paketleme ve soğuk odaların kurulması ile çiftçilerimizin yetiştirdikleri ürünleri saklama koşulları iyileştirilmelidir. Yeni pazarların bulunması ile üretilen ürünlerimiz daha iyi koşullarda pazarlanması sağlanmalıdır. İlimiz ve ilçelerimiz doğal güzellik ve tarihi mekânlar açısından zenginlikler içermektedir. Bu zenginlikleri tanıtım yoluyla turizme açmamız gerekmektedir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın "Hedef 2023'tür. Hedef muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmaktır. Türkiye’mizi dünyada ilk 10 ülke içine sokmaktır." hedefi içi Karamanımızın daha çok çalışarak daha çok üreterek katkı sağlaması gerekmektedir.” Dedi.