"HUZUR VE İSTİKRAR İYİ GELECEK"

İYi Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Atilla Zorlu, siyaseti değerler üzerinden üretmek ve yapmak,

BİZ TÜRKİYE’NİN SORUNUNU ÇÖZERİZ, ÇÜNKÜ BİZ İYİ PARTİ’YİZ
İYi Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Atilla Zorlu, siyaseti değerler üzerinden üretmek ve yapmak, bunun yanında farklılıklara saygılı olarak milli menfaatlerin her alanda ön planda tutulması için elini taşın altına koyarak İyi Parti'de vatansever cephede yer aldığını dile getirdi.
“HUZUR VE İSTİKRAR İYİ GELECEK”
Karamanoğlu Mehmet Üniversitesi Tarih bölümünde öğretim görevlisi olarak görev yapan İyi Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Atilla Zorlu, aynı zamanda 22 yıllık eğitmenliğin yanı sıra çeşitli birimlerde yöneticilik görevlerinde de bulundu.
Bugüne kadar düzenlediği seminerler ile geniş kitlelerle buluşma imkanına ulaşıp çevresinde tanınmış ve saygın bir kişiliğe sahip olan Zorlu evli ve İki çocuk babası olup iyi derecede İngilizce biliyor.
İyi Parti ile huzur istikrarının Türkiye’de mümkün olacağına dikkat çeken Atilla Zorlu;
“Bugün ülke olarak geldiğimiz noktada mutsuz bir millet haline getirildik. Mutsuz, gergin ve agresif bir millet haline getirildik. Ötekileştirilen, fanatikleştirilen halkımıza karşı ülkemizin bu anlamda bir anne şefkati ve anne merhameti ile bir araya gelip kurtulacağına inanıyoruz. O yüzden İyi Parti’yi seçtik. İyi Parti olarak biz memleketimizin köylerinden ilçelerinden hepsinin sıkıntılarından sorunlarından haberimiz var. Ve bunlarla ilgili hazırlanmış projelerimiz de var. Biz bu sorunu çözeriz.
Bu ülkede mutlaka huzur ve istikrar ortamı olacaktır. Niğde’de geçtiğimiz günlerde vatandaşın biri geçici işçi olarak alınmadığı için Niğde’de Belediye Başkanını öldürdü. Dediğim gibi bu sorunları bir anne şefkati ile anne merhameti ile Sayın Genel Başkanımızın Başkanlığında aşacağımıza inanıyorum.
“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK” 
Şimdi elimizi taşın altına koyduk. Kişisel olarak 22 adet projem var. Tema Vakfında gönüllü hizmetlerde bulundum. Çevresel anlamda da uzun vadeli projelerimiz var. Çünkü biz ülkemizin ve memleketimizin taşını toprağını seviyor ve korunmasını gerektiğine inanıyoruz. Termik santrallere karşı çalışmalarımız ve mücadelemiz oldu. Sürüyor da. Doğru’yu Allah korur. Halkımıza hizmet ve memleketimizde güzel izler bırakmak istiyoruz. İyi Parti bu anlamda da Milli ve merkezde bulunan bir parti konumuna geldi. Türkiye’nin tıkanmış sürecinde vatansever cephede bir araya gelindi.
İyi insanlar, iyi bir Türkiye için bir araya gelecek ve ‘Türkiye iyi olacak'. Gençlerimize iş, kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik, yaşlılarımıza huzur, güven ve bakım imkanı, çocuklarımıza neşe, mutluluk ve sağlık, milletimize birlik ve beraberlik getirmek için yola çıkıyoruz. Zor dönemde ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız. Milletimize inanıyor ve güveniyoruz. Çıktığımız bu yolda bütün aday adayı arkadaşlarımıza da çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.
ATİLA ZORLU KİMDİR?
Karaman ili Ermenek ilçesi kütüğüne kayıtlı olan Zorlu 1974 yılında doğdu.  Ortaöğrenimini Konya Gazi Lisesi’nde tamamladı. 1996 yılında Selçuk Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünden mezun oldu. İlk öğretmenlik deneyimini Milli Eğitim Bakanlığı’n bağlı olarak 1996 – 1999 yıllarında Konya’da gerçekleştirdi. 2004 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türkiye Cumhuriyeti Tarih Anabilim dalı Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi alanında yüksek lisans öğrenimini tamamladı. Vatani görevini 2005 yılında Ardahan’da yerine getirdi. Halen Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türkiye Cumhuriyeti Anabilim dalında doktora eğitimine devam etmektedir.
Atatürk Düşünce Topluluğu, TEMA Vakfı, Taşeli (Ermenek – Sarıveliler- Başyayla) Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Yörük Türkmen Vakfı gibi sivil toplum kuruluşlarında uzun yıllar aktif yöneticilik faaliyetlerini sürdürdü. Yaklaşık 19 yıldır Karamanoğlu Mehmet Üniversitesi Tarih bölümünde öğretim görevlisi olarak görev yapan Zorlu bu dönemlerde çeşitli birimlerde yöneticilik görevlerinde bulundu. Atatürkçülük ve Cumhuriyet Ekonomi Politikaları ile Yakınçağ Siyasi Tarihi Üzerine çok sayıda kongre ve sempozyumda konuşmacı olarak görev almıştır. Düzenlediği seminerler ile geniş kitlelerle buluşma imkanına ulaşıp çevresinde tanınmış ve saygın bir kişiliğe sahip olan Zorlu evli ve İki çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.
 

atilla zorlu