İşte 27. dönem Karaman milletvekilleri

Karaman'da Ak Parti 2 Milletvekili çıkarırken 1 Milletvekili ise CHP Çıkardı. İşte Karaman'ın 27. dönem milletvekilleri...

Resmi olmayana sonuçlara göre, 27, Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Karaman'da Cumhur İttifakı oyların yüzde 68.77 alırken, Millet İttifakı yüzde 29.56'da kaldı.
Buna göre Karaman'da Ak Parti Karaman'dan 2, CHP 1 Milletvekili çıkardı.

Recep Şeker Kimdir?

2 Ekim 1972'de Karaman'da doğdu. Baba adı Mustafa, anne adı Aysel'dir.

Tıp Doktoru; Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Okulunu bitirdi. Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde İşletme yüksek lisansını tamamladı.
Çeşitli illerde Sağlık Bakanlığının farklı kurumlarında çalıştı, ayrıca il sağlık müdürlüğü görevinde bulundu. Karaman İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği, İlim Yayma Cemiyeti Karaman Şubesi Kurucu Başkan Yardımcılığı, Memur-Sen ve Sağlık-Sen Üyeliği, Karaman Tabip Odası Onur Kurulu Üyeliği, Karaman Aile Hekimleri Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.
Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Şeker, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Selman Oğuzhan Eser kimdir?
20.01.1983 tarihinde Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde doğdu. 
İlk,orta ve lise eğitimini karaman'da tamamladı. Hukuk Fükültesi mezunudur. 
Halen avukatlık görevini sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

İsmail Atakan Ünver kimdir? 
1974 yılında Karaman'da, doğdu. . İlkokulu ve ortaokulu Karaman'da, liseyi Konya Veteriner Sağlık Meslek Lisesi'nde yatılı olarak tamamladı. Yükseköğrenimimi Anadolu Üniversitesi Veteriner Sağlık On lisans Programı ve sonrasında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde yaptı. Şırnak/Beytüşşebap İlçe Tarım Müdürlüğü'nde 3 yıl, Karaman Tarım İl Müdürlüğü'nde 10 yıl olmak üzere toplam 13 yıl memuriyet hayatı oldu. 2004 yılında istifa ederek memuriyetten ayrıldı ve daha sonra avukatlık stajını tamamlayarak Karaman Barosu'na bağlı olarak avukatlık mesleğine başladı. Bir dönem, Baro Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. 2 dönem CHP il başkanlığı yaptı. Evli ve bir çocuk babası. 
 

karaman ismail atakan ünver