İYİ Parti Karaman il yönetimi istifa etti

İyi Parti İl Yönetimi adın adına İl Başkanı Mustafa AKIN bazı açıklamalarda bulundu. Açıklamasında "Daha Yeni Başlıyoruz" sloganı ile  2. Olağanüstü kongremiz yapılmıştır. 30 Ağustos 2018 tarihli  Başkanlık Divanımızın kararı ile yeniden ve sağlıklı yapılanma adına tüm İl Yönetimlerinin istifası istenilmiştir. Başkanlık Divanımızın bu kararı doğrultusunda İyi Parti Karaman İl Yönetimi kurulumuzda 05.09.2018 tarihi itibariyle istifa etmiş ve istifaları en hızlı şekilde Genel Merkeze iletecek ve yeniden yapılanmanın önü açılacaktır.dedi. İşte o açıklama:

"Kamuoyuna Saygıyla;
Diğer kuruluşu amaçları ile birlikte ve öncelikle;
Parlementer Demokratik rejime geçiş, Toplumsal ayrışmaların ortadan kaldırılması, Hukukun Üstünlüğü ve Yargının Bağımsızlığının sağlanması hedeflerini gerçekleştirmek üzere kurulan İYİ Parti Karaman İl yönetimi başkanlığım altında faaliyetlerine devam etmiştir.
İyi Parti Karaman İl ve İlçe teşkilatları bütün  imkansızlıklara rağmen  24 Haziran 2018 seçimlerinde büyük bir gayret ve fedakarlıkla çalışmışlardır. Bu gayretli çalışmalarımızda İyi Partinin İl ve İlçe yönetimlerinde görev alan değerli teşkilat mensupları ve gönüllülerimiz büyük katkısı bulunmaktadır.
 Bu vesile ile buğüne kadar üstün gayret gösteren İyi Partinin tüm Karaman Teşkilat Mensupları ve Gönüllülerimiz ve İyi Partiye oy vererek destek olan tüm seçmenleri ile, seçim çalışmalarımız esnasında bizlere  yardımcı olan tüm kamu kurum ve kuruluşlarının personellerine, değerli basın mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.
24 Haziran seçimlerinden tüm iftira, tehdit, hakaret ve engellemelere rağmen başarı ile çıkan İyi Parti Türk Siyasi hayatı içerisinde yerini perçinlemiş, kuruluş ve seçim sürecindeki eksiklerini ikmal ederek yoluna daha sağlam ve iddialı devam edebilmek adına "Daha Yeni Başlıyoruz" sloganı ile  2. Olağanüstü kongremiz yapılmıştır. 30 Ağustos 2018 tarihli  Başkanlık Divanımızın kararı ile yeniden ve sağlıklı yapılanma adına tüm İl Yönetimlerinin istifası istenilmiştir.
Başkanlık Divanımızın bu kararı doğrultusunda İyi Parti Karaman İl Yönetimi kurulumuzda 05.09.2018 tarihi itibariyle istifa etmiş ve istifaları en hızlı şekilde Genel Merkeze iletecek ve yeniden yapılanmanın önü açılacaktır.
 İyi Parti  Karaman teşkilatları yapılacak yeni görevlendirmenin ardından kaldığı yerden ve daha heyecanlı bir biçimde yoluna devam edecek, yerel seçimlerdeki başarısı ilede Türkiye'nin geleceğine mühür vuracağı açıkca gösterilecektir.
Bu vesile ile Kuruluş sırasında bizlere görev vererek İyi Parti yol arkadaşı olmamızı sağlayan Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'e, teşkilatlardan Sorunlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın ve ekibine, Genel Merkezimizde  görevli bulunan her kademedeki teşkilat mensuplarına teşekkürlerimizi sunar yeni görevlendirilecek ekibe şimdiden başarılar dileriz." denildi.