İYİ PARTİ KONGRELERİ BAŞLADI

Genel Başkanlığını Meral Akşener'in yaptığı İyi Parti Karaman'da teşkilat yapılanmasını tamamladı.

Karaman’da geçtiğimiz aylarda partinin İl Başkanlığı görevine eski siyasetçilerden İsmet Hatipoğlu, görevlendirilirken, Merkez İlçe Başkanlığına da Necdet Uysal atanmıştı.

İyi Parti Karaman’da Kongrelerine başladı.

Karaman İl genelinde teşkilatlanma çalışmaları kapsamında 12 Aralık Salı günü İlçe Merkez başkanlığına atanan Necdet Uysal Kongrede Başkan seçilerek oyunu kullandı. Başkan Uysal; “İYİ Parti 1.Olağan kongremizde İYİ dileklerimizle oyumuzu kullandık. İnşallah Ülkemize hayırlı olur.”dedi.

İsmet Hatipoğlu İl Başkanlığında çalışmalarına hız veren İyi Parti Karaman Teşkilatı, Merkez İlçe Başkanı Necdet Uysal ve teşkilat yöneticileri ile birlikte kısa sürede teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak saha çalışmalarına başlayacakları öğrenildi.

Öte yandan İYİ Parti’nin bir ihtiyaçtan doğduğunu söyleyen İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, partilerinin Atatürk ilkelerine bağlı, Cumhuriyet değerlerine sadık, Vatan ve Millet sevgisi taşıyan cesur yürekli insanlardan kurulduğunu dile getirdi. Hatipoğlu, “Partimiz Türkiye’de olduğu gibi Karaman’da da bir umut olmuştur.”dedi.