İYİ PARTİ SEÇİM OFİSİNİ KARAMAN HALKININ HİZMETİNE AÇTI

Atatürk Bulvarı 30 Metrelik yol üzeri Halk Bankası bitişiğinde bulunan 3 katlı Seçim Ofisi açılışına partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İYİ Parti Karaman İl Seçim Ofisi açılına İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, İYİ Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Zühtü Bahadır Bayraç, İl Başkanı Kenan Arı, İYİ Parti Ermenek İlçe Belediye Başkan Adayı Atilla Zorlu, Kazımkarabekir Belediye Başkan Adayı Erdem Varım, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları, teşkilat mensupları ve vatandaş topluluğu katıldı.
“MİLLETİ AYRIŞTIRMAYIN, KARAMAN’A GELİN MİLLETİN DERDİNİ DİNLEYİN” 
İYİ Parti’nin Karaman İl Seçim Ofisine katılan İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Cumhur başkanı Erdoğan’ı sert sözlerle eleştirdi. Karaman’da esnafın, çiftçinin ve gençlerin derdini dinlemeye davet eden Yokuş;
“Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sesleniyorum. Gittiğiniz yol yol değil. Söylediğiniz sözler söz değil. Attığınız iftiralar yarın sizi çarpacaktır. Gelin Karaman’a şunu anlatın. Kalesini anlatın. Karaman Kalesinin tarihi eserlerini anlatın. Gelin görün Karaman’ın yüzde 70’i çiftçi yüzde 20 si esnaf onların dertlerini sorun, emeklinin halini sorun. Gençlerin derdini sorun. Karaman’ı nasıl geliştirebiliriz bunu sorun bunları konuşun. 
Sen Cumhurbaşkanı mısın ? yoksa bu milleti ayrıştırmak için göreve gelmiş devlet yöneticisi misin. ? Senin görevin hepimizi birleştirmek. Senin görevin ayrıştırmayı kalkanları susturmak değil mi. Hiç kimse kusura bakmasın. Eğer bu memlekette PKK terör örgütünün uzantılarını arıyorsanız vallahi AKP genel merkezine gidin. Meclise girmiş ben size onlarca PKK’lı Ak Partili vekil sayarım. FETÖ’cü derseniz vallahi de billahi de Ak Parti’lilerin yarısı FETÖ’cü. Karamanlılara soruyorum. Yerel yöneticilere soruyorum. Elinizi vicdanınıza koyun. Onun için ey Karamanlılar bize ne FETÖ çamuru, ne de PKK pisliği bulaşır. Ama biz bu lekeleri iktidara geldiğimizde tertemiz edeceğiz. Bunların hakkından geleceğiz inşallah. Seçim ofisimiz de Karamanımıza hayırlı uğurlu olsun.”dedi.”
BAYRAÇ; “TÜM HALKIMIZA KAPIMIZ AÇIKTIR”
“Adaylığımın açıklanmasıyla seçim çalışmalarımıza başladık. Ve ilk günkü heyecanımızı koruyarak son aya girdik. Sizlerle daha yakın olabilmek ve teşkilatımıza daha kolay ulaşabilmeniz için bu mekanımızı seçim ofisi yapıyoruz. Burası İyi Partinin seçim ofisi değil Karaman halkının evi ve huzur bulacağı yerdir. Hangi partiye oy verirseniz verin hepinizi ağırlamaktan onur duyacağız. 
Bizler milletimize hizmetçi olmaya adayız. Belediye Başkanlğı bir ekip işidir. İyi bir belediyecilik için öncelikle sizlerle yürüyecek adaletli ve merhametli bir ekibe ihtiyaç vardır. Ben dahil olmak üzere bütün adaylarımız gerek sosyal medya, basın ve sahada kendimize bir profil çizdik. Bunu halka sergiledik. Yerel seçimler Karamanımız için çok önemli. Oyumuz çok değerlidir. İmkanlarımız kısıtlı olsa da çok büyük devlet gelirlerine sahip olmasak da gariban şekilde seçim ofisimizi halkımızın hizmetine sunuyoruz. Burada her ne kadar tapu dağıtmasak ta yarın buraya koyacağımız kuzine soba ile çayımız patatesimiz olacaktır. Seçim ofisimiz tüm halkımıza açıktır. Halkımızın emrindeyiz. Seçim ofisimiz hayırlı uğurlu olsun.”dedi.