Kamil Uğurlu; "Karaman için daha fazlası yapılabilir"

Karaman Eski Belediye Başkanı Kamil Uğurlu; 'Karaman için daha fazlası yapılabilir' dedi

Kamil Uğurlu; “Ben her şeye rağmen yapılan tüm hizmetleri takdir ve sevinçle karşılıyorum. Fakat daha fazla bir şey yapılabilir diye düşünüyorum. Karaman'ın potansiyeli çok büyük. Karaman sözün gelişi bir Konya değil. Konya'dan çok daha fazla imkânları olan, enerjisi olan, dinamizm olan bir yer. Dolayısıyla çok daha şeyler yapılabilir.  Nitekim arkadaşlarımızda bu gayret içinde görüyorum ve çok seviyorum çok mutlu oluyorum. Karaman artarak giden hizmet heyecanlıyla layık olduğu eserlere kavuşacaktır. Yakın bir zamanda ölçeği büyük makro seviyede, majör seviyede bir takım eserler inşallah yapılacak.
Halkımızın tek negatif tarafı şu çok aceleci ve sabırsız istiyor ki bir sihirli değnek bir takım yerlere dokunsun ve akşamdan sabaha şekil değiştirsin, vaziyet değiştirsin. Bu mümkün olmayan bir hadise. Toplum ve sosyoloji çok hareket eden bir sistematik. Dolayısıyla birazcık sabırlı olmak kaydıyla çok güzel şeyler olacağına inanıyorum. 
Siyasi Hayatınız Devam Edecek mi?
Siyasi hiçbir beklentim ve hiçbir öngörün yok. Ben bundan sonra bir ağabey olarak bir moderatör olarak sadece yardımcı olmaya aşığı olduğum halkın hizmetinde olmaya gayret edeceğim. Şuanda son derece huzurlu bir hayat yaşıyorum. Emekliliği bütün projeksiyonlarıyla yaşıyorum. Torunlarımla birlikteyim. İstanbul'da güzel bir yerde otuyorum ve oradaki bütün kültürel faaliyetlere katılıyorum. Eğer Karaman'dan benim yardımcı olabileceğime inandıkları herhangi bir konu olursa bir nefer olarak memnuniyetle hiç bir düşünceye sahip olmadan Karaman'ın emrinde olacağım. Fakat benim hiçbir siyasi beklentim yani belediye başkanlığı ve vekillik gibi bir düşüncem yok. “ dedi.
 

eski belediye başkanı