KARAMAN HEYETİNDEN LÜTFİ ELVAN'A ZİYARET

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI LÜTFİ ELVANA ZİYARET

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz Lütfi ELVAN'dan tam destek. Geçtiğimiz günlerde İl Başkanı Mehmet ER, Belediye Başkanı Ertuğrul ÇALIŞKAN ve Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin'i makamında kabul eden ELVAN;
Başkanlarımız ve başkan adayımızın Karaman için hep birlikte anlayışı ve gayretleri nedeniyle bir Karamanlı olarak kıvanç duyduğunu söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Elvan: İnanıyorum ki bu heyecanınız sandığa yansıyacak ve Karaman'ımız rekor bir oy ile bir kez daha Ak Parti belediyeciliğini bir beş yıl daha layığı ile yaşayacaktır dedi.
Başkanlık Sistemiyle bölgesinde ve dünyada daha da büyüyecek olan ülkemizle birlikte Karaman'ımızın da aynı oranda gelişeceğine inandığını ifade eden ELVAN; Karaman'ın 31 Mart'tan itibaren daha önce olduğu gibi emin ellerde yoluna devam ederek, yakın zamanda yeni proje ve yatırımlarla birlikte hızla büyüyen bir kent halini alacağının altını çizdi.
Karaman'ın nüfusuyla birlikte giderek artan iş hacmi yanında genişleyen üniversitesi ve yükselen okullaşma oranıyla bölgenin gözbebeği bir yerleşim alanı olacağından hiç şüphem yoktur dedi. 

İl Başkanı Mehmet ER'in, Sayın Lütfi ELVAN'ı yakın zamanda düzenlenecek olan Vefa Buluşması'na davet ettiği görüşme, ELVAN'ın; Bütün hemşerilerimi tek tek selamlıyor ve yerel seçimlerin partimiz ve memleketimiz adına en güzel şekilde neticelenmesini temenni ediyorum sözleriyle son buldu.