KARAMAN'DA İTTİFAK SESLERİ YÜKSELİYOR

KARAMAN'da Mart 2019'da yapılacak Belediye Mahalli İdareler Seçimi öncesinde İl Genel Meclis Üyeliği,

KARAMAN’da Mart 2019'da yapılacak Belediye Mahalli İdareler Seçimi öncesinde İl Genel Meclis Üyeliği, Belediye Meclis Üyeliği, Belediye Başkanlığı ve Muhtarlıklar için aday adayları görücüye çıkıyor.
İTTİFAK SESLERİ
Belediye Başkanlığı seçimleri için İl Merkeze bağlı bazı ilçe ve beldelerde Belediye Başkanlığı için adaylık süreci başlarken, Karaman İl Merkezde de adaylık için isim tartışmaları sürüyor.
Özellikle Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP, İYİ Parti ve SP ittifakı kulislerde konuşulmaya başlandı. Bunun için son zamanlara konuşulan isimler arasında Karaman’da kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerden Mustafa Değirmencioğlu, muhalif kanattan ittifak için önerilen isimler arasında yer alıyor.
GÜÇLÜ STK TEMSİLCİSİ
Karaman’da birçok platformda hizmet veren ve İlde 20 yılı aşkın Karaman Ovası Sulama Birliği yönetimini sürdüren ve yine 6 dönem gibi uzun yıllar muhtarlık görevlerinde de bulunan Mustafa Değirmencioğlu, Karaman’da yerel seçimler öncesinde güçlü bir Belediye Yönetimi için Çatı aday olarak önerilecek isimler arasında konuşuluyor. 
Yine Değirmencioğlu’nun kurulacak olası bir ittifak üzerine Cumhuriyet Halk Partisinden önümüzdeki günlerde ittifakın çatı adayı olarak partiye başvuracağı konuşuluyor.