Karamanda MHP'den Genç Aday

Seçim tarihinin açıklanmasından sonra siyasi kulisler de hareketlendi.


Karaman MHP’de genç ve temiz bir isim
Siyasal Pazarlama Uzmanı Dr.Öğr.Üyesi Turan ŞENER sahaya mı iniyor?

Seçim tarihinin açıklanmasından sonra siyasi kulisler de hareketlendi. Akdeniz Üniversitesi Dr.Öğr.Üyesi Turan ŞENER’in MHP’den Karaman milletvekili aday adayı olacağı bildirildi. ŞENER’e yakın kaynaklar şimdilik bu iddiayı doğrulamazken her türlü gelişmenin de mümkün olduğunu vurguladılar. 
Ülkü Ocakları’nda çeşitli kademelerde görev yapmış olması ve aynı zamanda Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay KILAVUZ’a olan yakınlığı dolayısıyla ŞENER’in güçlü bir aday olacağı iddiaları konuşuluyor. Öte yandan, MHP Genel Başkanı Dr.Devlet BAHÇELİ’nin parti içi muhalefet sorunundan bu yana özellikle parti teşkilatlarında genç ve ocak geçmişi olan isimlerle çalışması; ŞENER’in de bu süreçte gerek Ülkü Ocakları Genel Merkezi gerekse de MHP lideri Devlet BAHÇELİ’yle sürekli temasta bulunması, Karaman’da da 24 Haziran seçimlerinde MHP listesinde ŞENER gibi genç bir ülkücü adayın tercih edileceği beklentisini güçlendiriyor.
1983’te Karaman’da doğan ŞENER, orta öğretimini Bifa Ortaokulu ve Karaman Lisesi’nde; yüksek öğretimini ise Erciyes Üniversitesi’nde tamamladı. Halen Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapan ŞENER, evli ve İlbilge Gülce’nin babasıdır.