M. Sami Şahin: ''Bizi İzlemeye Devam Edin, Ne Kadar Milli ve Yerli Olduğumuzu Anlayacaksınız"

Şahin, 'KİMSE BENİ BU TÜR SÖYLEMLERLE YOLUMDAN ALAMAZ..

AK PARTİ KARAMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞAHİN;

“FIRSAT VERMEYECEĞİM”

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, partisinin aday tanıtım programında yaptığı konuşmasında, “ithal aday” söylemlerine sert sözlerle tepki gösterdi. Şahin Ak Parti Karaman İl Başkanlığı Toplantı salonunda yaptığı konuşmasında;

“KİMSE BENİ BU TÜR SÖYLEMLERLE YOLUMDAN ALAMAZ”

Şahin; “Biz ailecek tamamen yaşantımızla, hayatımızla Karaman'da tanınan bir aileyiz. Ben çocukluğumu, gençliğimi, iş hayatımı ve tecrübelerimi Karaman'da elde ettim. Ben çıraklığımı Karaman'da yaptım, kalfalığımı Konya'da yaptım ustalığımı da Allah izin verirse Karaman'da yapmaya geldim.

Karaman'da ki imkanlar çerçevesinde kendi mesleğim ile alakalı çalışma imkanım olmadığı için ben Konya'da iş hayatıma devam etmek zorunda kaldım. Buna rağmen benim bir ayağım hep

Karaman'da idi. Bu çıkartılan sözlerin kasıtlı ve maksatlı olduğunu düşünüyorum. Bunlar Karaman'ın gelişmesine engel olmak isteyen insanların sözüdür. Kimse beni bu tür sözlerle yolumdan alamaz.

Siyasi ve iş hayatında elde ettiğim tecrübeleri kendi memleketim olan, ana, baba yurdum olan Karaman'a katmak için hizmet etmek için geldim. Bu konularla alakalı daha sonrasında da bir yorum yapmak istemiyorum. Bizi izlemeye devam edin ne kadar Karamanlı ve yerli olduğumuzu göreceksiniz.

FIRSAT VERMEYECEĞİM”

Bizler proje üreteceğiz, laf üretme noktasında değiliz. Bu cümlelerle de moralimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğim. Dolayısı ile biz önümüze bakacağız.

Geçmişin sözleri ile gelecekten zaman çalmak istemiyoruz. Biz proje yapmaya ve Karaman için bir şeyler yapmak için burada gördüğünüz siyasetin en üstteki insanlarla Karaman için ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Ama bunu da sizlerin destekleri ile Allah'ın izniyle birlikte başaracağız."dedi.